Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eskilerin 10 yil Bekleyip Yeni Albüm Yapmalari?.......

• ASPRYN • 8 Şubat 2005 22:48 • #450057
    GEcen yil Rush uzun bir aradan sonra yeni bir albüm cikartti ama nedense aradigim tadi bulamadim.Summertime Blues iyi sarkiydi ama kalanlar için daha iyi olabilrdi diyorum sadece.
    Sizce yillanmis gruplarin tekrar bir araya gelip yaptiklari albümler ticari amaclimi oluyor yoksa gercekten sanatlari için mi yapyiyorlar?
  • mkcervy • 8 Şubat 2005 22:59 • #450064
    duran duran yeni albüm yaptı fena değil...bu aralar guns da yeni albüm çıkaracakmış söyentisi etrafta dolaşıyor(ne kadar doğru bilmiyorum).bana soracak olursanız eskiyi aratıyorlar.ticari amaçlı yaptıklarını sanmıyorum bence sadece bi heves..eski günleri özlüyorlardır sonra hadi bir albüm yapıverelim diyolardır belki...ama kesinlikle eskisi gibi olmuyor...olmuyooooorrr.
  • Ktulu • 8 Şubat 2005 23:01 • #450065
    Abi bence canları istedikleri için yaparlar. Tek açıklaması bu. ZAten adamlar ayrıldıktan sonra tek tek de iyi para kazanmışlardır eğer önceden çok tanınmış, iyi gruplarsa...

Rush'ı severdim lise zamanlarımda. Ama şimdi tarzını bile unuttum. Nası bişeydi onu bile hatırlamıyorum :) ALternatifti sanırım yanlış hatırlamıyosam :)

• ASPRYN • 8 Şubat 2005 23:09 • #450075
    Her cani isteyende yapmiyor yeni albüm.Bir televizyon programinda ABBA'nin gitaristi Björn'e;Sony müzigin yeni albüm teklifi yapip yapmadigini sordular.Björn;böyle bir teklif geldigini,kendisininde albüm yapmak istedigini ama artik 50 yasina geldigini ve insanlarin sahnedeki genc Björn'ü sevdigini söyleyerek teklifi reddetti.
    NOT:Sony müzik ABBA'ya sirket tarihinin en büyük albüm teklifini yapmisti.Sanirim o gune kadar hicbir sirket bu kadar büyük bir meblag önermemis kimseye..............