-
sen ölürsen pisi.....
ben solerim arkandan....
-
himmm.soyle benim sevgili rockci arkadaslarimi gicik edicek bir parca olabilir mesela...bole onlarin en gicik oldugu isimlerden giris yapilabilir...hillary duff,britney spears gibi..ki bana daha cok lanet okusunlar diye....ve hazir gitmisken guzel bir darbe indireyim onlara.. ve ikinci secenek olarakta athena-uyaninca,the offspring-can't repeat ve s.o.a.d aerials...
-
himmm.soyle benim sevgili rockci arkadaslarimi gicik edicek bir parca olabilir mesela...bole onlarin en gicik oldugu isimlerden giris yapilabilir...hillary duff,britney spears gibi..ki bana daha cok lanet okusunlar diye....ve hazir gitmisken guzel bir darbe indireyim onlara.. ve ikinci secenek olarakta athena-uyaninca,the offspring-can't repeat ve s.o.a.d aerials...
-
deli gömleği-bir milyon baloncuk
süper olurdu süper, bi dinneyin o parçayı dinnemeyenlere tavsiye ederim arkadaşlar 1 sene sonrasının hit grubu
-
benimkinde my chemical romance - the ghost of you çalsın
huzur içinde gideyim öteğe tarafa
-
Nevermore - Forever
you are forever in my heart you never died
you are forever i still wonder where you are
i know you're dreaming neon black...
evet evet kesinlikle bu :) adamlar bir vokal, bir gitarla ne şarkı yapmışlar ya...
-
Haggard-All' inizioE La Morte
-
Leave you now
Can't convince myself
That you're the one somehow
To free me from this smile
I call my loneliness
Stuck inside this need to feel complete
Now I've left you standing on your feet
Skin - Faithfulness
-
Leave you now
Can't convince myself
That you're the one somehow
To free me from this smile
I call my loneliness
Stuck inside this need to feel complete
Now I've left you standing on your feet
Skin - Faithfulness
-
öldükten sonra calınacak sarkının bana ne yararı olcak ki :) bildigin ölüm marsı calsın iste..