Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

IMPARATOR

• Lindsay • 9 Şubat 2005 13:09 • #450149
    arkadaslar gercekten acinacak haldeyim
    demin avusturyadaki türklerin takildigi bi sayfaya girdim, "acaba viyanaya konser vermeye kimler geliyo"diye dedim kendi kendime, gözüm bi yaziya takildi "IMPARATOR GELIYOR" diye, tabii merak ettim,kimmis bu imparator ....
    evet, maalesef Ibrahim Tatlises...
    Viyanaya Duman, Mor ve Ötesi vs gibi baba gruplar gelirmi hic, türkce kaliteli rock müzik viyanada ne gezer....
    Sanirim ciddi anlamda eglenmek icin tek carem konserler icin taa türkiyeye kadar gitmek olacak
    siz nekadarda sanslisiniz,haberiniz yok
    :-/
  • gizem_cobain • 9 Şubat 2005 13:16 • #450151
    duman mor ve ötesi gibi gruplar geleceğine,ibo'nun gelmesi çok daha iyi bişey en azından özenti değil.adam parayla bi yerlere gelmemiş,bi yerlere gelerek para kazanmış,tırnaklarıyla kazıya kazıya yer edinmiş.evet ibrahim tatlıses her ne kadar tarzını benimsemesek de örnek alınması gereken bi insandır,imparator diye nitelendirilmesi normaldir....geyik değil gayet ciddiyim!
  • Lindsay • 9 Şubat 2005 13:19 • #450153
    hic sevmem, ne müzigini nede kendisini
    :-s
  • gizem_cobain • 9 Şubat 2005 13:22 • #450155
    müziğini sevmen zaten gerekli değil lindsay...azmi önemli olan!imparator denmesini yadırgama yanii...
  • Ktulu • 9 Şubat 2005 13:29 • #450156
    Oraya Children Of Bodom, Slayer, Static X, Cradle Of Filth gibi gruplar geliyo mu sen ondan bahset :)

Napçaksın Duman'ı ya da Mor Ve Ötesi'ni :) Gelmese daha bile iyi olur hatta millet Türk gruplarının özentiliğini ve detoneötesi oluşlarını bilmesin daha iyi :)

• Ktulu • 9 Şubat 2005 13:30 • #450157
    Bu arada "İmparator" deyince aklıma gelen ilk grup Emperor oldu :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

MOHAHAHAHAHHAHA!
  • Lindsay • 9 Şubat 2005 13:34 • #450158
    Oraya Children Of Bodom, Slayer, Static X, Cradle Of Filth gibi gruplar geliyo mu sen ondan bahset :)

istersen bi arastiririm,
    gelirlerse giderim artik...ee merak ettim

Napçaksın Duman'ı ya da Mor Ve Ötesi'ni :) Gelmese daha bile iyi olur hatta millet Türk gruplarının özentiliğini ve detoneötesi oluşlarını bilmesin daha iyi :)

ben severim abi,sen ne dersen de :-p
  • heimdall • 9 Şubat 2005 16:07 • #450197
    HANGİ İMPARATOR???

ne imparatoru yaa neyin imparatoru adam sanki çok iyi işler yapmış biri gibi lanse ediliyor!
    bu adamlar böyle gösterildikçe gerçek imparatorlar ve sanatçılar hiç bir yere gelemezler!
    lindsay sen bence hiç araştırma ktulunun dediği gurupları eğer duman falan seviyorsan onları sevmen biraz zor bana kalırsa!
    onlar sana biraz sert kaçabilir ama çok sağlam guruplardır onu da söyliyim!
  • gizem_cobain • 9 Şubat 2005 16:54 • #450211
    HANGİ İMPARATOR???

abi kim ne derse desin emeğine saygım vardır...dinlemesem de kişiliğini sevmesem de!
  • thriller • 9 Şubat 2005 21:22 • #450258
    ibrahim tatlıses

sen ibrahim tatlısesle iki günlük çocuklarımı kıyaslıyorsun!!!!!!!!başta yazdığın grupları yani..ayrıca almanyada adamlar gurbet hasreti ile atilla taş bile gitse konserleri full dolduruyolar..

ibrahim tatlısesi niye küçümsüyorsun ki.senin o yazdığın kıytırık gruplardan 1 milyar kat daha iyidir be o adam!!!!!1