-
okyanusun ortasında ıssız bi stüdyoya düştüğünüzde yanınıza alacağınız 3 müzisyen veya grup kimler olurdu?
-
kardeş sen bişey mi çektin bu ne biçin soru ya güzellik yarışmasımı burası...............
-
enteresaaan..bilemiyorum adamlar benle gelmez ki ıssız bi adada studyoya falan..
abi harbi iyi misin sen? kim ne dese saçma olcak o bakımdan
-
beğendim soruyu :)))
Yngwie Malmsteen,Steve Harris,Richard Christy
-
Valla okyanus yerine ıssız bi adaya "düşersen" ölürsün bi kere :)
Tabi ne kadar yüksekten düştüğüne de bağlı.. Uçaktan düşersen kesin ölrüsün...
(Böyle soruya böyle cevap)
-
Bayan müzisyenleri tercih ederdim The Gathering Anneke, Lacuna Coil'den Christina, Therion'un eski vokalisti Martina, Within Temptation'un vokalisti neyse artık adı, Epica'nın vokalisti
Yurttan sesler gibi koro müziği yapardım :D
-
ben sentenced katatonia birde kyle minogueu alırdım ama kyleı tuvaletten hiç çıkarmazdım.... mazallah 10 erkek bi odada kesin cinayet!!!
veya bi black grubu,bi nazi punk grubu,birde ismail ykyı alip ismaili nasıl parçaladıklarını seyrederdim,sonra adada aslan,maymun falan bulup beni yetiştirmeleri için onlarla takılırdım,veya takılmazdım...neyse bu alakasız oldu müzikle
-
jennifer lopez ,christina aguilera, britney spears... okyanusun ortasındaki adada her ihtiyacı düşünmelisin.
-
:))
-
Hmmmmz
Kalabalık olsun ve müzik olsun dersem gider Slipknot u alırdım zaten geniş aileler :D
Gönlümüde düşünürsem Kittie yi alırdım komple ;) ihtiyaçtan
Birde Dream Theather i aldımmı Redhot la dönüşümlü olarak
değmeyin keyfime ehuehe