-
ya nedir bu benim yaşlarımda kızlardaki harun manyaklığı? ben gerçekten anlamıyorum siz bu konuda ne düşünüyosunuz yoksa siz de mi onlardansınız :))
-
hım.. bu çok göreceli bir şey ya. harun manyaklığı benim çevremde hiç yok mesela.. ve ayrıca ben harunun gay olduğunu duydum :) hatta yapılan bir röpörtajında neden hiç bayan oynatmıyorsunuz son kliplerinizde diye sorduklarında haruna, harunun cevabı e tabii ki bizimde bazı tercihlerimiz değişiyor zamanla diye cevap vermiş. harun eğer kendine biraz baksa ve belkide tercihini değiştirse gayet eli düzgün biri tabii ki de ama emin değilim gay mi değilmi. gerçi son şu bir derdim var klibine bakılırsa tekrar çektikleri orda yüzü ve görüntüsü baya andırıyor. aman herneyse ben o harun manyaklarından değilim işte :)
-
Bi kere harun manyaklığı diye bişi olamazzzzz
çünkü beacuse ; O BENİİİİMMMMMMMMMMM
HARUNA YAN GÖZLE BAKANII MAHFEDEEERRİİİİM
KONU KAPANMIŞTIR
THE END
BİTTİ
-
harun-mania sözcüğü son derece abartılı bir ithamdır...
Onu sevenler tabii ki olacaktır... herkes birbirini sevebilir... Ama mania demen manyaklık dercesinde bir tepki olmakla birlikte ben şahsen ne konserlerde ne de röpörtajlarda kısmen rastladığım kadarıyla böyle manyaklık derecesinde bi sevgi görmedim.. Karizmatiktir,kızlar sever...bunlar olabilir şeyler...
Benim sorum likablegirl arkadaşımıza...
Harunu bu kadar sevmenin sebebi nedir
(yanlış anlama gerçekten kötü manada sormuyorum merak ettim...)
-
ya isiniz gucunuz okulunuz falan yok mu sizin
-
Var,yarında açılıyo hatta... Ama bu vurgularla bu tür bi aşağılamayı bu sitedeki kimse hak etmiyor...
İsteyen istediği şeyler hakkında yazı yazabilir...!
-
arkadasım sozum sana degıldı aslında ,senın altına yazınca sana gıbı oldu,likablegirl un yazısını ookuyunca oyle yazdım,harun u cok sevebılır mor ve otesını de oyle,ama noluyoruz harun manıa ,seklınde bı tepkı benımkı,asagılama evet ama sana degıl
-
likablegirl'ün yazısını yadırgamamak lazım aslında çünkü harun tekini bir idol olarak kendine almış olabilir... Yok üstüme almadım zaten =)
Artık zaten eski albümleri dinleyen pek yok...
Halbuki gül kendine ve bırak zaman aksın bu son albümden daha duygulu...
-
aslında haklısın adı gıbı bı kız galıba:PP komık abı komık yası kac acaba,neyse sımdı bana laf etcek kızcak yazmayım bısey daha ben
-
Skandal yaratmayalım volcom... =)
Hepinizi seviyoruz....!!!!!!!!!
Senide seviyoruz likablegirl...kızma lütfen =) (sıcacık bir gülümseme)