Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Liquid Tension Experiment

• Biaxident • 14 Şubat 2005 01:14 • #451052
    evet arkadaşlar bu grup hakkında ne düşünüyorsunuz? şahsen dt (dream theater) hastası bir insan olarak bana artık dt'den daha cazip geliyor lte. gerek şarkıların aşmış nota yapıları, gerek insanın kulağında yer eden kimi zaman duygu yüklü, kimi zaman "oeeehh" dedirten riffleri ile bence dt'nin su katılmamış hali lte. bazıları müziği mekanik bulabilir ama ben tam tersine dt'nin kimi zaman duygudan yoksun ilerleyen çizgisinin dışında (tabii ki dt de arada bir duygu seli yaşatır ki bir sene duygu muygu aman uzak dursun dersiniz --> bkz: space-dye vest, wait for sleep, scenes from a memory...) ve gayet duygu yüklü buluyorum lte şarkılarını. aşağıdaki şarkılar ise beni bu yoruma iten, hastası olduğum şarkılar:

when the water breaks
    biaxident
    acid rain
    universal mind
    paradigm shift
  • Leviathan • 14 Şubat 2005 02:10 • #451057
    evet gene bütün elemanları virtüöz olan bir grup, arada dream theater istanbul konserinde paradigm shift den de bir bukle çalmıştı
    çok iyi bir grup bence
    bu tatların yanında symphony x de denenmesi gereken bir lezzettir kanımca
  • jubei • 14 Şubat 2005 16:01 • #451095
    chris and kevin's excellent adventure

davulda ghost note ahanda böyle çalınır:)

ayrıca another dimension ın ortası ayrı bi şarkı yuh dedirtir insana.aynısı when the water breaks te de var.şarkı içinde şarkı.vaaay beeaaaaa!!
  • Biaxident • 14 Şubat 2005 16:46 • #451101
    simdi osmosis aklima geldi birden. tony levin'in 5 telli bası ve rudess'in klavyeyle yaptıgı perkusyon efektleri de bu sarkıyı cok ozel kılıyor bence.
  • C-None • 15 Şubat 2005 00:13 • #451185
    evet osmosis benim de favorim..
    ve bence de insanlar bu müziğe mekanik diyebilir ama inanılmaz bir havası var..
  • paradigm_shift • 19 Şubat 2005 18:02 • #451904
    Another Dimension ın La minör deki gitar solosu tüylerimi diken diken yapıyor..osmosis mavi-yeşil bi denize sahip ince kumları,palmiye ağaçları olan bi sahile götürüyor.When the water brakes,universal mind son noktalar belki de..paradigim shift de aynen beni anlatıyor..:)duygu budur bence..!