-
evet söyleyin ama bayan olsun genellikle
-
NURI sapiksin sen ya. isin mi yok
-
Nuricim biz onnara müzisyen demiyoruz
-
evet nuri. çok ayıp. bi daha duymayalım. hem söylesek napıcaksın. gidip arıycak mısın? cık cık cık...
-
MTV'deki hiphop klipleri izlesen erotik-filim izlemene gerek kalmiyacak, klipler okadar igrencki bazen küfredecek sözler bulamiyorum be...
Nelly diye bi HipHop'cu, klibinde kadinin poposundan VISA-card gibi bisey geciriyo, haberlerde bile gösterdiler...
böyle hareketlerden ne anliyorlar biri bana aciklasin...yok yok vazgectim, bilmek istemiyorum
-
şanını şöhretini korumak ve geliştirmek isteyen biçok(neredeyse hepsi) popçu ablalar teyzeler.dekoltesiz pop söyleyeni dövüyolarmış :P
-
hip hop dinle pardon izle abi..bi de tavsiyem christina aguilera diye bi karı var,(ha işte o sesi,gırtlağı olan ama adam olamayan dingil)du bi ya hangi şarkısıydı....... haaa DIRTY evet.
-
aaaaaaaaa britneyi nası unutursunuz toxic te üstünde bişi yoktu yanlış hatırlamıosam
-
puhahahahahaha lan nuri nerden böyle acayip konular buluyon sen ya...enteresan bi elemansın valla...
zaten cinselliği ön planda tutarak müzik yapan insanlara MÜZİSYEN demiyoruz biz.'müzisyen' ruhunu tatmin etmek için müzik yapan insanlara verilen ünvandır.cinselliğini tatmin etmek için değil...
-
rahmetli zekimüren nam-ı değer "minietekli paşa"
bi de sezen cumhur önal