-
80'lerin başında Bon jovi nin desteğiyle ilk albümünü çıkaran, ancak popüler _cool_ olmadığı, ya da adı bazı skandallara karışmadığı için pek tanınmayan sıkı bi _rock'n'roll_ grubu. müzik pek sert olmamakla birlikte dinlerken gözlerinizi kapadığınızda kendinizi kapının önünde otlayan inekler, atlar, koyunlar hatta ahırda da birazdan "bak evlat..." diye nutuk çekecek jony amcanız la birlikte bir çiftlikteki ahşap, eski bir evde hissetmenizi sağlıyor tabi tarih 1970-80 ler...
abi alın bi dinleyin ya yazıktır garibanlar okadar gırtlak patlatmış sonra da göçüp gitmişler..... harbiden ben böyle herifler için çok üzülüyorum ya müzik, gerçekten zor iş.. ayrıca kucak dolusu umutla çıkılan bir yol...
-
öyle bi anlatmışsın ki,tarzının itici olduğunu düşünen biri bile bu albümü alabilir.helal olsun!
-
yaw ben glam zamanın da büyümüş bir adamım niyedir anlamıyorum glamhortladı memlekette. bizim zamanımızda bile bu glam davası (yani saç grupları diye adlandırılan müzik tarzı) sevilmezdi bu memlekette. şimdilerde nerden çıktı bu aşk. sizdirella da adından anlaşılacağı gibi direk piyasa ve müzikal pek de bişi yapmış olmayan kofti bir gruptu. aynı kategoriye giren winger, dokken, kiss,la. guns, twistedsister vb. bi dolu grup vardı ama 90' lara pek azı kaldı.
-
kiss bagladı memleketi...laf yok lan:)
-
hepsi aynı kapıya çıkıyodu promosyon şekilciliğiyle aradan sıyrılmış olmak müzikal açıdan ne fark getirir.
hair flairden çıkan veya grunge triplerinden çıkanlar ayakta kaldımı?
hatta şimdilerde amerikan punk furyası gidiyo o tribin dışına çıkmaya çalışan tutunur mu veya ingilterede brit pop patladı nwbhm yapsa biri tutulur mu?
bunlar hep imaj ve promosyon olayları.
sonuç olarak herkez piyasa müziği yapıyo fakat piyasayı yönlendiren var ayak uydurup ekmek kapan var.
hangisi?
-
Sanırım "All Come Down"Sarkısı Problem Cocuk filminin müzigiydi.Hani film baslarken calıyodu.Daha basından anlıyodunuz ne kadar manyak bir velet cıkacak karsınıza...........