-
valla elemanlar yine olayı bitirmişler gerçekten klipte güzel olmuş..başka bi ne yazabilirimki..bu cümledeki "bi" ne alaka olmuş biraz;)
-
ulan bu amerikalılarda harbici beyin yok. hiç bir şey ifade etmeyen bu müziği nasıl 1. sıraya koyuyorlar??? hele o bassçıları yok mu, ulan maymun kopyası eleman...
-
EEe güzel kardeşimm..Eminemin birinci sıraya oturmasındansa Green day'in oturmasını yeelerim..Sen kimi seviosun söylede bilelim 1 numaraya belki o oturur.Kesin Metallicadır klasik liseli müziği..puahhaha..
-
velvet revolveri koyalim...
-
valla bazı arkadaşlara katılıyorum...sen kimin olmasını isterdin 1 numarada??
-
canım kardeşim insllh metal dinleyen insanlara laf atmamıssındır... metallicayı bende sevmem ama neyse; greenday son zamanlarda piyasa oldu gibi. dookie iyiydi ama bu insancıklar kesinlikle offspringin yerini tutamaz buda benden nasihat: eskilerden vazgeçme
-
green dayi simdi her tür tiki ögrendi dinlenmez! yolda tip tip kizlar green day tisörtleriyle dolasmaya da baslarlar yak1nda. vansleri de türkiyeye getirmisler. isimiz bitik.
-
kimsin de metallica'ya liseli müziği diyorsun? o zaman otur sen yap bakalım grubunla o besteleri. git o kadar para kazan. dünyanın en harika albümlerini çıkar. milyonlarca senin deyiminle 'liseli' nin gönlüne taht kur. hadi bakalım??!! şu anda kime sorarsan sor, metallica hakkında kesinlikle böyle birşey söyleyemez. Sen git NOFX dinle. İnsanın annesine babasına küfür eden grupları dinle. 3 şarkısının birinin isminde FUCK olan grupları dinle bakalım. Sonuçta nereye geldin? Hiçbirşey. Umarım bu yazdığın mesajı benim dışında bu forumda gezen ve benden kat kat daha bilgili olan birileri okumaz dostum. inanılmaz eleştiriler alabilirsin.
-
abi tartıstıgınız cok sacma bisey bir yanda punk var diger yanda metallica ne yapıodu bea aa pardon onlar pop bile yapmıstı dimi
All my will
All my strength
Rip it out
Start again
bkz. The Offspring Defy You
ehT ReLLiKNuP ( The PuNKiLLeR )
-
ilk defa sana katılıyorum:)