-
kimler var sizce ?
zamanında bi peach vardı sonradan hucum kediyle devam etti falan..
şu an nedir durum? iyi gruplar var mı özellikle dinlemeye gittiğiniz?
-
MAT..her cumartesi Pulp ta çıkıyolar.çok güzel eğlendiriyolar izleyenleri.özellikle vokalist Fatih'in çığlık atmasına hastayım.izlemeni tavsiye ederim.
-
Ne yazık ki çoğu birbirinin aynısı repertuarı, neredeyse hiç değiştirmeden çalıyorlar. Bar grubu olmak illa ki cover çalmayı gerektirir mi? Bu ayrı bir tartışma konusu ama "aynısının kötüsünü" dinlemek için bara gitmek bana artık eskisi kadar mantıklı gelmiyor... Bir zamanlar Hücum Kedi ve Peach gibi iyi bar grupları dinlediğimi de hatırlıyorum ama, kesinlikle genelleme yapmıyorum...
-
SugarKane var, ekol bar da sanırım her cuma çıkıyorlar.
-
suitcase diyorum arkdaşlar.cumartrsileri bronxda çıkıyolar haberiniz olsun
-
Farklı tarzlarda farklı gruplar önerebilirim ama
Suitcase / Bronx, Cumartesileri..
Pulpla yeni anlaşan Cats in pratice (vokali büyüleyici ve kariyeri süper !) Salı akşamları...
ve belki bir çoğunuzun bilmediği ama büyükçekmece,avcılar yöresindeki müzikseverlerin iyi bildiği, avcılarda yeni açtıkları stüdyoda mutlu saatler geçirip,ticaretlerini yapan "Firkete" grubu..
Firketenin farkı, her birey, her enstrümanı klas seviyede ve tamamen teknik çalabiliyorlar..Ve her tarz...Black,rock,acid,jazz,pop vssvvss..
-
izmirde 4 tane hatunun çaldığı grup pin-up :)
güzel çalarlar.aslında onlarla beraber çalmayı istemişimdir hep
-
galactica perşembe kemancı da. bir de versus u dinledim beğndim özellikle vokaldeki bayan iyiydi bence. ama galactica tı dinlemenizi öneririm
-
her cumartesi pulp ta çıkan mat gerçekten sağlam bir grup. izlemenizi tavsiye ederim. özellikle rock&roll ve hard rock tarzı parçalarda muhteşemler. vokalistin sesi ve gitaristin hayvani :) soloları bu tarz müzikte gerçekten hayran olunası kılıyor kendilerini. ama alternatif rock tarzı parçalarda zayıf kalıyolar tahminimce. yani muse falan çalmasınlar :)
-
hmm