Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bugüne kadar duyduğunuz en berbat yerli Cover?

• kurukafa • 20 Şubat 2005 15:12 • #452042
    Ben kendi fikrimi söyleyeyim hemen. Ogün Sanlısoy, o nasıl bir cover dır yaa? Arabeskcileri mi kendi çatına almak istiyorsun, onların çatısı altına mı girmek istiyorsun? Benim bildiğim cover, sevdiğin sanatçının sevdiğin bir şarkısını söylemektir. Çoğu kaliteli müziği seven insanın da bildiği gibi müzik yapmayan, şarkılarında duygu sömürüsünden başka bir şey bulunmayan adamın şarkısını niye cover yaparsın ki? Ne bu pazar aşkı?
  • Ktulu • 21 Şubat 2005 01:32 • #452091
    Ogün Sanlısoy'un tarzını sevmem ama cover konusunda katılmıyorum.

Benim bildiğim cover, sevdiğin sanatçının sevdiğin bir şarkısını söylemektir.
  • Nofx • 21 Şubat 2005 02:27 • #452098
    Benim bildiğim cover, sevdiğin sanatçının sevdiğin bir şarkısını söylemektir
    Yanlış biliyosun??
  • kumdan_kaleler • 21 Şubat 2005 02:32 • #452099
    bir barda sahne alıyorsan ya da konser veriyorsan eyvallah cover da yap.ama albümlere coverların konulmasından pek hazetmiyorum.bu bazı müzisyenlerin bir sonraki albüm için bestelerini yedeklemekten başka bir şey değil.üretememe kaygısı.çok acımasız oldu lakin böyle düşüncelerle hala hayatını sürdüren insanlar var.
  • Antibiyotik • 21 Şubat 2005 03:15 • #452100
    cover illa sevilen şarkıya yapılmaz.herhangi bir şarkının müziğini değiştirip yeniden besteleme işine cover denir.tabi aynı melodiler yumağı ile olucak.
  • LordSoth • 21 Şubat 2005 11:52 • #452110
    konu baska siz baska bir yere dalmissiniz...cover karmasisina girmeyin herkes ne oldugunu biliyor!!!!umarim...bence en kötü grup barlarda anasom ex te cikiyor...cats in practice de biraz acemi ama bateristleri mukemmel gruba gore.ayrica grup vokalin ses tonuna gore parcalari aranje yapmis bu da bi cok parcada beklediginiz ve bildiginiz tondan biraz uzak ve biraz daha zor oldugundan gitar uyumsuzluk cekiyor...ama bunlara ragmen adamlar iyi eglendiriyorlar dogrusu...
  • angrY • 25 Şubat 2005 17:49 • #452968
    müslüm gürses paramparça ıyyy! iğğrençç
  • Ktulu • 25 Şubat 2005 18:03 • #452971
    Bunu ben demedim topici açan arkadaş söylemiş. O konuda katılmadığımı syledim zaten.
  • a_lost_soul • 25 Şubat 2005 18:06 • #452974
    bir sarkı yeniden ele alınıp söylenecekse bunu yaacak olan kişi ya şarkıyı kendi tarzına göre değiştirir ya da sarkıyı önceki halinden daha iyi söyler.En azından bu böyle olmalıdır.Ama kimi şarkıcılar bir zamanlar hit olmuş şarkıları yeniden ve kendilerinden hiçbirşey katmadan söylüyolar.Hadi konserler de bu olabilir ama tutup da bunlerı kasetlerine koyuyolar.Konserlerde parcanın gercek sahibini çıkartıp parcayı söyletemezsin,parcaya hiçbirsey katmıyosan oldu olacak orjinal halini koy kasedine.
    Bunlar tamamen piyasa kaygısından doğan şeyler.Bu bakımdan son zaman larda en uyuz olduğum cover Barış-Islak ıslak'tır.
    Ya kardesim sen o parçayı Cem KARACAdan iyi mi söylüyosun?Ya da parcayı kendi tarzına göre yeniden mi yorumluyosun?
    Bence hiçbiri sadece "Aman bi Cem KARACA parcası koyayım albüme de Cem KARACA sevenler de alsın albümümü" diye yapılmış pis bişey.
  • pixies • 25 Şubat 2005 18:36 • #452980
    pamela-fırtınalar