-
o bir efsaneydi
-
müzik dünyasının dönüm noktası jimi hendrixtir. onun getirdiği teknikler olmasa çok farklı bir müzik piyasasıyla karşı karşıya kalırdık çünkü bütün önemli gitaristler ve gruplar ondan etkilendi,onun büyüklüğünüde bütün bunları sadece 4 senelik profesyonel müzik yaşamında yapmasıyla anlatabilirim....
o bir efsaneydi...
gitar öğrenmek isteyen herkesin dinlemesi lazım onu...
-
aklıma fazla yazacak bişey gelmiyo ters gitar filan gibi şeler geliyo ki oda herkesin bildiği şeyler albümleri pek güzel değil canlı performansı daha hoşuma gidiyo
-
elbette ki
-
bu tur sorulari nasil buluyorsunuz kardesim ben tanimazdim kendisini sahsen...böyle cevap veresi geliyo adamin
-
Jimi Hendrix Notaları baştan yazdı o Gitarda bi Dönüm Noktasıydı iykide oldu Jiji Hendrix Bir Efsana
bursaligitarist.sitemynet.com/ersin
jimi nin Resimleri ve biyografisi var burda
-
O bir ilah Voodoo Child, Purple Haze, Hey Joe, The Castle Made Of Sand,Fire favori şarkılarım ama her şarkısı güzel gerçekten müziğe farklı bir bakış açısı getirdi keşke daha önce doğsaydım da onu Woodstock'da izleseydim..
-
kanatları olan adamdı sanırım o, küçük cinsten. göğe doğru süzüldü sanırım. başlık beni benden aldı gerçi