Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ROCK BAR A KIZLAR VEYA ERKEKLER NEDEN GİDERLER???BİRSEY GORMEK İCİN Mİ:)

• RoBBeR • 21 Şubat 2005 17:32 • #452282
    gecen sene bahar yarıyılında kuruldu..daha dogrusu kurulmus ben bu sene geldigim için kurulma asamasında yoktum..yalnız hala yasal bi klüp degiliz ama..okul müzik klübü varken rock klubune gerek yok diyo kabul etmiyo bizi..
    Erdem'de baskanımız bu arada.. :))
  • LordSoth • 21 Şubat 2005 17:33 • #452284
    biliyorum en son o muzik kulubunun baskanı olmaya calısıyordu ne oldu olabildi mi?sen mete yi emrah ı selin aslı duygu yu tanıyormusun
  • RoBBeR • 21 Şubat 2005 17:36 • #452287
    yok ya..müzik klubuyle aramız iyi degil pek..özellikle Balkar hiç sevmez müzik klübünü..valla o dediklerini tanımıyorum,yeni geldigim için herkesle tanısamdım,gerci toplantıdada pek insan yoktu..yani belkide biliyorumdurda isim olarak tanımıyorum..
  • LordSoth • 21 Şubat 2005 17:38 • #452291
    iyi o zaman senden söyle bir sey istersem yapabilirmisin rock kulubunun partisi veya bir konser i veya senlikleri ni benim mail e ne zaman nerde gibi ulastırabilirmisin?
  • RoBBeR • 21 Şubat 2005 17:42 • #452294
    aslında böyle işleri internetten hallediyoruz bizde www.yturock.org sitemizin adı..şimdilik sadece forum var..yalnız üyelik işiyle burak ilgileniyo bu aralar zaten anasayfada yazıyo..istiyosan oraya bi bak..
    olmazsa garmesden mesaj atarsın bana..ben bi organizasyon oldugunda sani haberdar ederim..bu arada sende bizim okuldan mı mezunsun??eger oyleyse bölümün neydi??mskina deme sakın :P ben dahil herkes makinacı nerdeyse çünkü..
  • LordSoth • 21 Şubat 2005 17:43 • #452297
    ben itu denim 3.sınıfım:)bunu senden istememin sebebi weebzine icin haber arsivi olusturmak
  • RoBBeR • 21 Şubat 2005 17:49 • #452302
    tamam yeni bi gelişme olursa ben sana garmesden atarım..gerci bu aralar organizasyon bakımından pek bişey yapmıyoruz..daha cok yasal bi klüp olmaya calısıyoruz..en son 14ocakta caravanda toplanıp karakediyi izlemişlerdi..(ben gidemedim ne yazıkki :(( (ertesi gün mat. finali vardı..gerci F geldi keske gitseydim diye pişman oldum ama..)neyse yeni bi şey olursa ben seni haberdar ederim..
  • bimilyon1 • 21 Şubat 2005 17:50 • #452304
    ytu de amerikan futbol takımında bi arkadaş vardı benim yiğit ismi mezun oldu geçen sene
    bende verdim gazı verdim gazı git dedim askere çok eğlenceli dedim
    gitti
    ilk telefonun da allah belanı vere senin dedi yaktın beni dedi
    keh keh
    çok mu hainim ne
  • Ktulu • 21 Şubat 2005 22:00 • #452352
    Burasını da garmes gibi kullanmışsınız; bişey değişmemiş...
  • karete • 21 Şubat 2005 23:10 • #452380
    çok güzel bi konu bu konuyu bence savaş ayı ya da reha muhtarla tartışsaydın biz bilmeyiz :/