-
ne bi klip ne bi ideal otaya koyuş var ..se gel 2 birbirinden güzel albüm çıkart, 5 milyona kemancıya çıkmaya devam et.merak ettiğim sonu knıght errant gibi mi olacak?
-
ne yazıkki:(
-
abi kalite var ama manga nasıl tuttu medyatik bi hava verildi .almora bi klip çekemedi mi..(kral tv için değil tabi)
-
adamların öyle bi kaygısı yoktur onlar belki profesyonel olarak dusunmuyorlar amatorce devam etmek istiyorlar..bu arada manga dan harbi fena tiksiniyorum
-
abi klip çekseler ne olacak,ne değişecek yani?
kitlesi hazır zaten,avrupada da ilgiyle takip edenler varmış.
zaten almora dan çok daha kaliteli gruplar var,onlar bile yoklar ortada,kolay değil ki.
hem fazla sevmem almora yı,tuhaf.
-
türkiyenin therion u olabilecek bir kalabalık topluluk,tabi bi kaç eleman değişikliği gerek..önemli olan tarzları değişik ve özgün
-
burada biz konusunca cok degisiyor sanki durumları...bir grup kaderini kendi belirler...
-
hayır ne olcak biliyo musun almora silinecek o güzel soprano da unutulacak 2 gün sonra taklitçi bi kaç maymun klip döndürecek kral da..manganın l.p özentisi olması gibi
-
almora ve benzer isimli(!),benzer tarzlı bir çok grup için de therion ve benzerleri yakıştırmasını yapabiliriz.
ben hiç birini görmek istemiyorum.
-
benzeri sayılıdır ve bu seviyeyi yakalayamamıştır.ayrıca almora da soner çok deneyimliydi.(grup dağılmış gibi konuşuyorum o kadar umutsuzum :))