-
enstrumantal beste çalışmaları yapanlar varmı?varsa nasıl ve neden zevk alıyorlar acaba.Ortaklık vardır buluşmasını bilmek lazım...
-
Sen şu meşhur virtüöz müsün?
-
virtiöz değil sadece nik yani en nihayetinde.Yoksa iddiası yoktur...
Enstrumantal?
-
infomda naçizane belirttim enstrumantalleri.
sebep sorarsan,
art niyetle yaklaşan sözü becermiyor der,sarkı söyleyemiyor der ne bilim denir işt cok sey,
ama gerçek su galiba,
yaptıgım şarkıların sözsüz olanları daha cok haz veriyor bana,daha da güzel hissediyorum kendimi.
bu mevzuda yansımlar ve erkan oğru cok severim
haliyle benzeşiyorda yaptıklarım.
belkide cezbeden yanı,en tek başıma kaydediyorum şarkının tamamını,sıra sıra
önce artık arpejimidir ritmimidir,sonra solosu,farklı enstrumanlarla süsü,
yani bununla uğraşması.
-
aslında söz yazamıyorum. bestede yapamıyorum. fakat iyi melodiler yakalarım. eğer armonik yapısını beğnirsem ve gidişhatı hoşuma giderse davullarını basslarını çalarım üstüne de gitar çalar olayı kapatırım. sonrada mixlerim.
beğenen olursa da üstüne söz yazar
-
şu alemde ne güzel insanlar var!!!
-
abi ben ensturumantala karsıyım nie cunku solisti kullanıma kapatıyo haa ben cok iyi mi soz yazıyorum bi kac deneme var berbat konu bulamıyorum punk ve scorpions dinledigim ve soyledigime gore 2. cihan harbi ve genclik sorunları uzerine yazmaya calısıyorum punk olmuyo uyduramıyorum 2. cihan harbi ise bu konuda fazla bi bilgim yok yani kim ne yaptı falan bilgi eksikliginden yapamıyorum birsey
ana buldum hep bu seytan isi enstrumantal yuzunden grup bulamıyorum biraz emege saygı yaaa biraz k.çimi yirtmama deger verin yaaa
grup beeeeeeeeeeeee ( denizli den bi allahın kulu yok mu yaaa )
-
sık dişini biraz daha taşıncam oraya
-
sözler yetmez bazı şeylere,bir yerde durup çalgılara bırakmak gerekir.
Ayşem'e...
-
anathema dinleyin diyorum...harbi