Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

nu-metal nedir???örnek=???

• bimilyon1 • 22 Şubat 2005 02:41 • #452462
    [::K.İ.L.İ.T::]bi dakka
    eğer bu nu değil de nü ise çıplak metal olur. yani yalın metal işlenmemiş demir.
    sonra bu demirler NUri-METin-ALi yani numetale gelir ve krom kaplanır
    ve piyasada cr metal (krom metal) diye nitelendirilir.
    piyasanın açıklaması budur. bazı arkadaşlara duyurulur
    saygılarımla
  • TayyipErdoğan • 22 Şubat 2005 02:46 • #452464
    [::K.İ.L.İ.T::]Arkadaş biraz cins çıktı..Kendi havasında takılmışş.Espriler falan yapmış seni kardeşimle tanıştıram ilkolul da vallaha bak arada sırada maç falan yaparsınız??msnini veririm istersen
  • bimilyon1 • 22 Şubat 2005 02:48 • #452466
    [::K.İ.L.İ.T::]yanlış yapma dostum
    kişiselleştirme lütfen
  • Abdullah Gül • 22 Şubat 2005 02:52 • #452468
    [::K.İ.L.İ.T::]puhahahah yaow ben tayyiple iyi anlaşıcaz..abi bilmiyon her forumda da olmak zorunda diğilsin kusura bakma..abi hem kişiselleştirme demişsin hemde bazılarına duyrurur felan diyosun..yaow tayyip sen kardeşinin msn i ver bence ona o utanıyo isteyemiyo:))))))))))))
  • TayyipErdoğan • 22 Şubat 2005 02:54 • #452470
    [::K.İ.L.İ.T::]Eyvallah abicim..senle hükümet bile kurarız biz..
  • --gözyaşı-- • 22 Şubat 2005 03:20 • #452471
    [::K.İ.L.İ.T::]bu topicteki tüm mesajları okudum ve mesaj yazan arkadaşlara cevap verme iğtiyacı duydum.....

dinleyenlerine satanist gözüyle bakılmayan tek metal türü :)

nedeni ise nu-metalcilerin giyinmeyi bilmemesi :)

ktulu kardeşim aslın da buna giyinmeyi bilmemek diyemeyiz nu-metal hip-hop rap ve metal karışımı bir müzik tarzı olduğu için giyiniş tarzıda biraz değişiktir...

asi genç,sigara alkol falan,bıktım hayattan modu,oh yeah.

cc_baran bu saydıkların nu-metal"e özgü bişey değildir tüm metal türlerinde bu saydıkların mevcut... her tarzın böyle düşünen dinliyicileri var...

herhangi tuvalet ihtiyacını giderirken duyabileceğin sesler kombinasyonu,bozuk sifonun iyi bir tonu vardır bu tarz için..

paradigm_shift sen başkalarının müziğine saygı duymazsan onlarda senin müziğine saygı duymaz...herşey saygıyla başlar...

nuri metal işleri ltd şti ordan gelmiyomu bu?

bimilyon1 bu bölümde gülmemizmi gerekiyodu?...
    bir the rasmus fanıymışsın sana bişey söyliyimmi?
    nu-metal grubu olarak korn, drowning pool ve slipknot dinledim zamanında ki bence onlar bunlar nu-metal değil hardcore grubudur...
    ve şunu söyliyim o gruplar the rasmus gibi ciddi olmayan bir gruptan çok çok iyi gruplardır...

dip-not:gothic-death-doom metal dinlerim ve gothic metal yapıyorum..
    yani nu-metal"ci değilim....
  • TayyipErdoğan • 22 Şubat 2005 03:51 • #452473
    [::K.İ.L.İ.T::]Bune yaooww millete ders verir gibi çok mütevaziyiz bakıyorum...Çok bişey biliyomuş gibi birde uğraşmış yazmış..
  • --gözyaşı-- • 22 Şubat 2005 04:05 • #452474
    [::K.İ.L.İ.T::]gerçekler emek ister...
    ben ders vermiyorum sadece mesajlar hakkında yorum yapıyorum...

Çok bişey biliyomuş gibi birde uğraşmış

bana bişey bilmediğimi kanıtla o zaman

kanıtlarsan ben popçuyum diye topic açarım...
  • cc_baran • 22 Şubat 2005 11:20 • #452477
    [::K.İ.L.İ.T::]nu metal hakkında bu kadar konuşuluyorsa diğerleri ile ilgili tezler,kitaplar,ansiklopediler yazılır.
    bence nu metal kızları da headbang e teşvik etmenin en iyi yoludur.
  • Ktulu • 22 Şubat 2005 11:36 • #452478
    [::K.İ.L.İ.T::]Evet KoRn hardcore yapar, Metallica pop, avril metal.... ohh ohhh :)

Yok abi ben de artık milletin dinlediği uzuvlarımla dinliycem müziği :)
    En azından tartışma çıkmaz... :)