Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Pogressive Rock ve Metal

• paradigm_shift • 22 Şubat 2005 00:15 • #452422
    baba seven,dinleyen,hastası olan ziyaretçi defteri tadında bişeyler tıklatsın buraya..kim nedir merak ettim..cc_baran senden bekliyorum önce:)
  • _lord_spawn_ • 22 Şubat 2005 00:17 • #452425
    vallahi çok severim ozellikle sıçarken dinlemesi benim için ayrı yer tutan bi tarzdır kendileri.dinleyin dinletin kabızlığa iyi geliyo.
  • jubei • 22 Şubat 2005 00:28 • #452432
    hastasıyım hocu.

Dream Theater
    Rush
    Symphony X
    Fates Warning

budur.
    bazen aşırı komplike,teknik ötesi olduğundan herkes sevmez ama.
  • bimilyon1 • 22 Şubat 2005 00:31 • #452433
    progresif aslıda yanlış yazım sonucu çıkmış bir isimdir
    proresim dir. ressamlar için yani.
    ama baba zamanında yanlış yazdığı için öyle kalmış ve napalım bunu demişler
    birisi de abi onu sen ver bana bizde de bi metal var başına koyarım ben evde olur biter demiş.
    olay bundan ibaret.
  • andresson • 22 Şubat 2005 01:13 • #452445
    Nisan ayında Progistanbul festivalinde Andromeda ve Enchant konsere geliyor Pain Of Salvation ihtimalide var. Gerçi Andromeda yerine Johan Reindholz'un Nonexist'i gelseydi Ebony Tower çalsalardı ne iyi olurdu. Progistanbul büyürse belki bir gün Queensryche izlerim I Don't Believe In Love, Empire, Silent Lucidity, Sister Mary dinlerken çoşarım ama nerdeee.
  • bimilyon1 • 22 Şubat 2005 01:15 • #452446
    biz misafirperver milletiz gelsinler ağarlarız onları da
  • Ktulu • 22 Şubat 2005 14:37 • #452496
    Açıkçası Liquid Tension Experiment'tan haberim yokutu siz bu foruma yazmadan önce :) şimid onları dinliyorum. Opeth ve Dream Theater da dinlerim.

Bazıları Opeth'e death falan dese de damnation ve blackwater park albümlerni dinlemişler sanırım. Neyse böyle işte..
  • paradigm_shift • 22 Şubat 2005 16:21 • #452517
    baba ne iyi oldu bu haberi verdiğin..bilet için para biritirmek lazım..:)
  • Barnie_ • 23 Şubat 2005 05:01 • #452610
    Baba progressive yi burda benden çok sewen yoktur heralde ve bu olayda DREAM THEATER i tek geçerim hoca olay odur yani gerisi hikaye...
  • cc_baran • 23 Şubat 2005 09:21 • #452621
    _lord_spawn_
    22 Şubat 2005 Salı / 00:17
    vallahi çok severim ozellikle sıçarken dinlemesi benim için ayrı yer tutan bi tarzdır kendileri.dinleyin dinletin kabızlığa iyi geliyo.

hühühee,topic i b*k olan arkadaşımız orada bana gönderdiği laftan sonra henüz hazmedemediği şeylerin acısını burada çıkarmaya çalışmış ki ben de bir öneride bulunayım,arkadaşım senim kabızlığını prograssive de çıkaramaz,sana daha farklı şeyler lazım,bilirsin sen..
    orada yazdıklarına cevap vermeden konuya geçeceğim çünkü hazımsızlık sorununun çaresi bende değil :))
    prograssive dinlerim,çok komplike geliyor bazıları ama güzel.