-
Bence kadıköydeki en iyi stüdyo;Kanguru! Hem geniş,hem sahipleri,ses düzeni ve ortamı iyi, hemde fiyatı gayet normal. Ayrıca bir dediğiniz de iki edilmiyo
-
en güzeli benim stüdyomdu ama askere giderken kapattım
ühühühüh
-
kadıköyde ekol fena değil bence.ya kadıköyü özledim ben yine yaaa:(((
-
Kardeşim o kanguru bayıyo adamı ya ışık bi yanıyo bi sönüyo! nasıl adamlar giriyosa crash ı pörtletiyo bilmiyorum zaten cross da pörtlekti geçen gittik Evans koymuşlar cross a sora masterwork yeni bi crash (ki bi dokun yer gök inliyo :P)
Bilmiyorum yani yok başka kadıköyden studyo çıkmaz bence...
-
Bence en iyisi İstanbul un Bluepop, Kadıköy de... Gidin çalın diyecem ama sürekli üye olmayanlar için yer bulunması çok zor. Çünkü üyelik ile alıyorlar stüdyoya. Sağolsun Kargo kapatıyo bazen 1 hafta stüdyoyu! konserleri olduğu zaman.
-
kadıköydeki en güzel studyolardan bi tanesi soundmuzikcanter objektif grubunun vokalisti açtı baya iyi biyer
-
hımm kadıköyü bilemem ama taximde geçerliyse bu başlık için Jokerstore u tek geçerim yani. hele üst kat. euheuh sahne gibi :) ama fiyatta haşırt tabi.. 18 ytl. saati
-
jokerstore üst katı,ışıklı mışıklı,sahne gibi,git klip çek...süper!
-
En iyi studyo izmir hatayda ANT yadanamı diğer adi ile negatif....İstanbul ankarada adam gibi studyo yok olsa ne olur...
-
ANT süppermiş öyle duydum bende...