-
Ben de dinlerken eğlenmiyorum, hiç bir zaman da müzik dinlerken eğlendiğimi hatırlamıyorum. Ama keyiflenmek diyosan, o bazen oluyor. Bazen bir grubu dinlerken salakça sırıttığını, bi yerlere kilitlendiğini farkedersin filan, böyle şeyler işte. Özellikle de iyi bir groove ve sound denk gelirse keyif kaçınılmaz..
Çalarken eğleniyo musun diye sorarsan, kesin eğleniyorum. Stüdyoda veya evde filan çalışıyosan ve de bir süre sonra sıkıntı bastıysa saçma sapan şeyler çalıp eğlenmek gayet mümkündür..
-
müzik bir eğlence aracı değildir.
müzik ciddi bir iştir. ciddi olmasa askerler marş eşliğinde yürürler mi?
yürümezler
marş nedir? marş bir müzik türüdür.
o sizinle eğleniyomu.müzikle eğlenilmez.
-
Yaa kardeşim sen nekadar kıt bir bakış açısı ile bakıyorsun. Marş müzikmi sence kendinde diyorsun marş ve müzik arasında fark vardır marşta en fazla 4 farklı ritim atarsın hayatında hiç konsere felan gitmedin heralde sen veya sevdigin kişilerle beraber oturuken müzik dinlemedin ben boş boş otursamda müzik dinlerken hayallere dalıp kendime geldigimde mutlu ve mesut oluyorum vede müzikle eylenilmez diye bişey deme düyünlerde müzik çalıyor şarkı söylüyorlar ve kalkıp dans eden insanlar oluyor peki bu ne. Ordaki millet kahretsin kızım,oglum evleniyor ben napacam nasıl kurtaracam bunlar bu pislikten düşüncesi ilemi orda kalkıp dans ediyorlar eger sen bana müzikle eylenemezsin diyorsan sen müzikdinlemeyide bırak eger müzik yapıyorsan onuda bırak. Eger bir gün bir konsere felan çıkma imkanın olursa ama törde olsa o zevki tadarsın nasıl eyleniliyor nasıl eylenilmiyor...
-
+1
-
senden çok özür dilerim çünkü bu kadar yazmışın ama ben hepsini okumadım. bi kaç kelime o kadar.
ben nerdeyim sen nerde güzel kardeşim
burda ktulu arkadaşıma katılmaktan başka çarem yok valla
"Al ishte biri de ciddie alıp cefap wermish profesör edasıyla.... :)"
saygılarımla
-
:)