Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

garaj sakinlerini anlamak zor

• The PuNKiLLeR • 23 Şubat 2005 20:15 • #452763
    [::K.İ.L.İ.T::]yaa beyler ben bu garaj sakinlerini anlamıyorum yazın actıgım bi topicte metallica one live dinledigimi ve james in sesinin berbat oldugunu diger elemanlarında performanslarının iyi olmadıgını soylemistim soylemistim ( tabii o zaman nick amylynnlee idi ) ve bana herkes

'sen baska bi grup dinlemissindir!

!yoo bence cok gusel'

diyordu peki noldu da bu metallica sevdası bitiverdi???

valla merak ediyorum
  • lacunacoil • 23 Şubat 2005 22:54 • #452801
    [::K.İ.L.İ.T::]para müziği yapıyolar artık
    insanları anlamak zor.
    [metallica'yı bırakalı yıllar oldu,öldü........)
  • bimilyon1 • 23 Şubat 2005 23:11 • #452802
    [::K.İ.L.İ.T::]konser o güzel kardeşim
    sende 2 saat çal bağır ağır koş zıpla bakalım senden ses çıkcakmı
    bu yönden bakmak lazım hadiseye bi de
  • lacunacoil • 23 Şubat 2005 23:16 • #452804
    [::K.İ.L.İ.T::]bakalım
    ne değişir ki?
  • Archon • 24 Şubat 2005 00:01 • #452808
    [::K.İ.L.İ.T::]sonuç olarak metallica bitti artık çogu hayranı için benim içinde halla daha saygı duyarım ve eski albümlerini dinlerim ama bu son albümlerinde ne yapmaya çalışmışlar anlamadım ilk load da bi deyişim yapmışlardı genede çok iyilerdi herkez bi hayalkırıklıgı yaşada ama genede metallica'nın performansından bişey kaybolmamıştı ama son albümleri bana göre paraları bitti ve para kazana bilmek için yapılmış bir albüm.
  • Ktulu • 24 Şubat 2005 01:01 • #452809
    [::K.İ.L.İ.T::]Ben de seni anlamıyorum....

• AYŞA • 24 Şubat 2005 11:12 • #452815
    The PuNKiLLeR

[::K.İ.L.İ.T::]2 gündür sana acayip sinir oldum The PuNKiLLeR.yazdıklarını oku.ondan sonra kulağını aç sesli oku.anlamya çalış.belki 3 de 1 kısmını anlarsın.o bile yeter!
  • The PuNKiLLeR • 24 Şubat 2005 11:30 • #452821
    The PuNKiLLeR

[::K.İ.L.İ.T::]neyime sinir oldun yaa amy topac gibi degil diyorsan everybody's fool klibindeki banyo sahnelerini ve bornozunun altındaki o koca k.cına bak zenci rapciler gibi konustum haa

ayrıca bu dogru ki yazın kimse toz kondurmuyordu metallica ya ama simdi kotu oldu ben de sevmem pek metallica yı ve onları koruma niyetlisi de degilim ama nasıl oldu da 3 ayda degisti fikriniz...
  • The PuNKiLLeR • 24 Şubat 2005 12:41 • #452846
    The PuNKiLLeR

[::K.İ.L.İ.T::]dinlemeyin demedim ona gusel diyenlere ( bence ) gusel olmadıgını annatmak istedim

ee tabbiii annayana

yaa bekcim cırvır vırvırı acta aysa kardesın canı sıkılmasın bu forumda muzzik tartıstıgımızın farkında deyil...
  • AYŞA • 24 Şubat 2005 12:47 • #452847
    The PuNKiLLeR

[::K.İ.L.İ.T::]sen koca bi k.ç tartışması yapıyosun.müziği senden mi öğrenicem.de get..
    müzik tartışıyomuş.muş muş...madem müzik tartışıyosun amy nin koca k.çından,güzelliğinden sanane!!sanane..sinir ettiniz adamı ya