Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Cem Adrian

• gitarTELi • 24 Şubat 2005 19:31 • #452906
    "Her ne kadar kıskançlıktan çatlasam da,hazmedemesem de başarıya saygı duymak gerekir. Tanıtımını da yapayım artık.

Cem diye bir arkadaşım var,Cem Adrian. 1980 Edirne doğumlu bir doğal yetenek. Edirne'de yerel bir radyoda çalışan ve bir kafede fal bakan bir genç. Radyoda bir demo hazırlıyor,kendi yazdığı parçaları elverişsiz ekipmanlarla kaydediyor.
    Bir gün ünlü bir sanatçı Cem'e fal baktırmaya geliyor. Cem'de demosunu veriyor ona. Bu demo Fazıl Say'a ulaşıyor ve Fazıl say büyüleniyor.
    Eski gitaristim şu anda Fazıl Say'la çalışıyor,bu sayede Cem'le tanışıyorlar,ve dolayısıyla bende.
    Fazıl Say ses karşısında irkiliyor ve merak ediyor. Sonradan ortaya çıkıyor ki Cem 6,5 oktavlık bir sese sahip,ses teli uzunluğu normal bir insanınkinin 4 katı,kısaca milyonda bir gelen bir ses.
    Her türlü entrüman sesini çıkarabiliyor,her tondan söyleyebiliyor. Eğitimi kabul etmeyen bu ses dünyanın büyük opera sanatçılarının sesleriyle eş tutuluyor.
    İlerde bu ismi çok duyacaksınız.

Cem'in demosu olduğu gibi piyaya sürüldü,ufak bir prodüksüyon çalışması ve Fazıl Say'ın düzenlemesini yaptığı bir parçayla birlikte piyasaya sürülen albümü alınız. Ben ne kadar dayanamasamda annem almış ve şu anda ben dinliyorum :))

Cem Adrian - Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım

Cem reklam işi tamamdır,paramı rica ediyorum :)) "

cc_baranona sigara vermeyin çünkü üyeliği dondu :))

cc_baranTELi
    by gitarTELi
  • The PuNKiLLeR • 24 Şubat 2005 19:40 • #452909
    Sonradan ortaya çıkıyor ki Cem 6,5 oktavlık bir sese sahip,ses teli uzunluğu normal bir insanınkinin 4 katı

ne diyim helal olsun allah vergisi
  • Ktulu • 25 Şubat 2005 01:45 • #452933
    Yahu herşey iyi, hoş, güzel de... Bu adamın tarzı nedir ya?

• fidelio • 25 Şubat 2005 10:03 • #452938
    fazıl say ın keşfi olan güzel sesli
  • gitarTELi • 25 Şubat 2005 13:40 • #452945
    valla tuncay adamın tarzı marzı nedir bilmiyorum
    cc_baran 'dan kopyala yapıştır :))
    yazık oldu çoçuğa üyeliği donmuş
    yıh yıh yıh

müzikTELi
    by gitarTELi
  • Single_FACTOR • 25 Şubat 2005 16:51 • #452952
    Bu ülkede sesini Onun haricinde çok iyi kullanabilen Bir sürü insan var.
    Medyanın böyle bir haber yapması Bir çok Yetenekli insana hakarettir. bence.Bir zamanlar da İbrahim tatlısesin sesi 7 oktav diyorlardı hatta o bile gaza gelip Bi konserde LAA -Soool FAAA-mii- YAAAAA yapmıştı yerlere yatmıştım.

Bu ülkede şekilcilik iş yapar. Fiziği düzgün değilse kalçası eti butu sağlam değilse sansasyonel medyatik değilse Unutulur gider.