"Her ne kadar kıskançlıktan çatlasam da,hazmedemesem de başarıya saygı duymak gerekir. Tanıtımını da yapayım artık.
Cem diye bir arkadaşım var,Cem Adrian. 1980 Edirne doğumlu bir doğal yetenek. Edirne'de yerel bir radyoda çalışan ve bir kafede fal bakan bir genç. Radyoda bir demo hazırlıyor,kendi yazdığı parçaları elverişsiz ekipmanlarla kaydediyor.
Bir gün ünlü bir sanatçı Cem'e fal baktırmaya geliyor. Cem'de demosunu veriyor ona. Bu demo Fazıl Say'a ulaşıyor ve Fazıl say büyüleniyor.
Eski gitaristim şu anda Fazıl Say'la çalışıyor,bu sayede Cem'le tanışıyorlar,ve dolayısıyla bende.
Fazıl Say ses karşısında irkiliyor ve merak ediyor. Sonradan ortaya çıkıyor ki Cem 6,5 oktavlık bir sese sahip,ses teli uzunluğu normal bir insanınkinin 4 katı,kısaca milyonda bir gelen bir ses.
Her türlü entrüman sesini çıkarabiliyor,her tondan söyleyebiliyor. Eğitimi kabul etmeyen bu ses dünyanın büyük opera sanatçılarının sesleriyle eş tutuluyor.
İlerde bu ismi çok duyacaksınız.
Cem'in demosu olduğu gibi piyaya sürüldü,ufak bir prodüksüyon çalışması ve Fazıl Say'ın düzenlemesini yaptığı bir parçayla birlikte piyasaya sürülen albümü alınız. Ben ne kadar dayanamasamda annem almış ve şu anda ben dinliyorum :))
Cem Adrian - Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım
Cem reklam işi tamamdır,paramı rica ediyorum :)) "
cc_baranona sigara vermeyin çünkü üyeliği dondu :))
Sonradan ortaya çıkıyor ki Cem 6,5 oktavlık bir sese sahip,ses teli uzunluğu normal bir insanınkinin 4 katı