Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

etkinlikler ne durumdaaaaaiiiiöööö

• insubordinate • 25 Şubat 2005 16:03 • #452949
    arkadaşlar bursa'da hiç iyi gruplar göremiyoruz(havy-doom metal adına) yavv kardeşim her bi yerde punk,grunge,alternative gruplar türüyo haa bi de manga'yı numetal sanıp saçmalıyanlar var ve bunlar bursa'da fink atıyor kardeşim!ama bir doom metal grubu bile göremiyorum!ulen millet türkiye'yi karış karış geziyor'da bursa kökenli(bi derece)nam-ı değer PENTAGRAM abilerimiz niye gelmiyoooo? neredeyse bütün üniversitelerin rock şenliği oluyor,bangır bangır uluyolar ama bursa!da uludağ üniversitesi kendini koyvermiş peeeeh!
    bursa!da bulunan ya da konser-şenlik vb. şeylerden haberi olanlar bana yazabilirmi acep?
    [email protected]
  • LordSoth • 25 Şubat 2005 16:39 • #452951
    bu hafta sonu manga var genellikle sizde böyle gruplar geliyor...ama 2-3 hafat önce resimlide death gecesi yapılmıs öyle bir haberim var...bir de bu hafta sınu ayın 27 sinde eskisehirde winter festivali var turk grupları cıkcak ve bunlar death calacak gruplar...bir de alternatif gruplar cıkcak ama aksam eger istersen gidebilrisin bir stage 7 milyon bir içki dahil tum gun icin 10 milyon...
  • insubordinate • 26 Şubat 2005 18:55 • #453094
    teşekkürler LordSoth İstanbul'da mart'ta sepultura varmış haberin yoksa söyliyim dedim bilet 20 ytl
  • LordSoth • 26 Şubat 2005 18:58 • #453095
    var haberim etkinlik haberi istiyorsanız ogrenmek yahoo groupstan itu-blackdeath e uye ol ya da bana mailini ver join ataytım sana