-
Tamam adamlar fazla iyi ingilizce konuşamıyolar ama müzik olayında sürekli kendilerini yenileyen bir tarz yakalamış durumdalar.Bence bizim de Portekiz gibi bizi iyi temsil eden bi Moonspell'imiz olmalı...
-
ok
-
Portekizliler olmasın? :)
-
Ayrıca Vampiria benzeri parçalardaki vokalden bahsediyorsan bozuk İngilizce derken, (yani 'r'lerin özellikle bastırıldığı Wolfheart albümü gibi) onlar özellikle yapılıyor Fernando tarafından. Transilyanyalı havasını yakalamak için.
Alma Mater
-
Hatırlattığın için sağol.İnsan her zaman ayık olamıyo:)
-
:)
bişey diíl bi daha hatırlatılması gereken bişey olursa mirasçılarıma sorarsın. ben ölmeye gidiyorum
-
abi acaipsiniz ya adam portekiz aksanında yapıyo hem ben süper hoşlanıyorum bu işten ama şunada kzıyorum bian gothic hava var sonra acaip bi ahava oluyo parçada kötü oluyo o an tam randıman alamıyorum dinlerken ...ama live albümü çok iyi birde butturfly FX de ki 3-4 parça..
-
ben çok severim moonspell'i.. ayrıca en iyi brutal yapan bi kaç insandan biri olan fernando'nun vokale ayrı bi hava katması için yaptığı r harflerini bastırma olayını tartışmak da çok garip..en sevdiğim şarkıları wolfshade :) bi de mephisto,sonra alma mater sonra awake sonra soulsick sonra...:))))
-
Bu gruba helal olsun diyorum başka bişi demiyorum tipide güzel seside güzel