-
garajda bi ünlü varsa onu bilse bilse ufuk abi bilir galiba..
onun eli biraz uzundur..
bi soralım..
şimdi bende merak ettim..
ama büyük ihtimalle vardır ünlü..
sonuçta garaj müzikal anlamda baya iyi bi site ve onlarda kendi meslekleriyle ilgili bi site oduğu için ilgilenebilirler..
neden olmasınkine?
-
ee arkadaşlar yokk mu??hatta kendi adlarına açılan kolonilere üyeler falan.ee herkes biliyor bunu..ayrıyetten anlamıyorum niye inanmıyo bazıları..
bu arada şebnem ferahı niye görmeyelim ki bankada??o da biizm giib insan.yiyiyo,sıçıyo,borcunu ödüyo..belki buraya üye değil ama normal hayatta biz napıyosak o daonu onu yapıyodur müzik dışında..
-
bence bütün rockçı ve şarkı sözü okumayı seven her ünlü buraya üyedir eğer varsa buraya yazıp söylesin!!!:D:D:D
-
Olsa olmasa niye tartışalım ki ?? onlarda insan :)))
-
bu arada şebnem ferahı niye görmeyelim ki bankada??o da biizm giib insan.yiyiyo,sıçıyo,borcunu ödüyo..
hauhahuahuha.. iğrendim şimdi kadından!! :) kadınlar s.çmaz arkadaş.. :o
-
EREN KÖMÜRLÜ VAR EREN KÖMÜRLÜ!
herneyse şaka bir yana ünlü varsa da kendi müzik zevklerini paylaşan insanlarla fikir alışverişi yapmak için üyedirler ve varlardır tıpkı bizim gibi...
rahat bırakalım onları...eğleniyorlar işte bozmayın huzurlarını..
ayrıca gerçekten kendini soruşturan biri varsa ona sesleniyorum burdan ünlü olmuşsun ama kendine güvenmeyi başaramamışsın hakikaten de eren kömürlüyü örnek almalısın...
adamın azına sıçtılar yine de o birşeyler yaptığını göstermeye çalıştı eğriye eğri doğruya doğru..
haa sever miyim kendisini sallar mıyım hayııırr..
o ayrı bir konu :)
-
yaz biticek ve kış gelicek.o zaman herkesin kömür ihtiyacı ortaya çıkıcak.İŞTE O ZAMAN!!! EREN!! ORTAMI YARCAK GEÇİCEK.. sıkı durun..
-
uğraşmayın la gene:)doğal gazlısı çıktı artık onun..selamlar erene:)
-
abi inanmıyorum ben bir tane biliyorum işin garibi o da bu başlığa yazı yazmış çok komik ya keisn okuyodur bu yazdığımı süper ya:):) harbi güldüm neyse. he bu arada ben ünlü felan değilim sonra yanlış anlaşılma olmasın.
-
vardır tabi olmamı