-
İsveç'in önde gelen Death gruplarından birisi.Her ne kadar son albümleri hayal kırıklığı olsa da onlar melodik deyince akla ilk gelen gruplardan biri.Diskografi:
1994 - Lunar Strain
1994 - Subterranean [EP]
1995 - The Jester Race
1997 - Black-Ash Inheritance [EP]
1997 - Whoracle
1999 - Colony
2000 - Clayman
2001 - The Tokyo Showdown [Live]
2002 - Reroute To Remain
2003 - Trigger [EP]
2004 - Soundtrack To Your Escape
Grup Üyeleri(En Son Hali):
Vokal: Anders Fridén
Gitar: Björn Gelotte
Gitar: Jesper Strömblad
Bass: Peter Iwers
Davul: Daniel Svensson
Eğer bu harika grubu dinlemeyen varsa hemen ne yapıyosa bıraksın gitsin bi albümünü alsın.Benim en sevdiğim albümleri Colony....
-
hacı bu grubu duymayan mı kalmadı bizim burada hacı abi bile dinliyo yaw yok bi emek vermşin hepsini yazmışın yazık gerek yok ama iyi gruptur o ayrı
-
sAp Sap yok o özenti mi yok rocker nasıl olmalıdır gibi konularda yazışacağımıza bi gup hakkında yazışmak daha mantıklı
-
neb edeneg rıcrıc mired
-
ya in flames değişti gerçekten..reroute to remains albümü ile iyice melodik death'ten uzaklaştılar(aslında keyifli bi albümdü o) ve sonraki albümde de aynı uzaklaşmayı bi adım öteye taşıdılar. cesur bi hareket ama ne bilim ben istemezdim.
bi de sanırım göteborg konseriydi elime geçmişti kayıdı, performansları berbattı.elemanlar biraz değişiklik yapıp hızlı çalcaz diye rezil etmişti herşeyi.aynı şeyi başka bi videolarında da görmüştüm.acaba hala aynılar mı bı konuda? Anglo belki sen bilirsin..
-
bence bomba bir gruptur kendiler,severek dinlettiriyolar kendilerini.özellikle gitarislerinin tonlarına hastayım.ama c-none haklı değişti adamlar yahu,eski albümleri süpper...ayrıca konserden söz açmışken tokyo konserleri harika adamların...dinlemelisiniz!!.
-
severiz kendilerini.
-
Grup gerçekten süperde o gitarcının boyutları yani gözüme batmadı değil :) aMa grup çok iyi..
-
boyut boyut boyut... nereye kadar..
arkadaşlar in flames artık öldü ..Soundtrack To Your Escape albumu artık bu işi bırakmalarını söylüyor. Ve artık benim kanaatim canlı performansları iyi olmuyor.
Bu arada da en sevdiğim gruplardan biridir, yanlış anlaşılmasın amann... sad but true....