-
Aranızda bu grubu dinleyen var mı ? Eski Dr. Skull'ın beyni davulcusu Alper ve çok sağlam bir bayan vokalist olan Asena gibi elemanları barındıran ankaralı türkçe hardcore/punk'a benzer bir müzik yapan grup.
Valla yeni dinledim özellikle yamuk prenses ve kedi cüceler çok iyi. Eşşolueşşek nakaratı kopartıyor.
İstanbula geliyorlarmış arada millet kaçmaz diyorum. Kreator,Slayer coverıda yapıyorlarmış.
-
bombadır bu grup biçok kez bursada dinledik iyidir asena çok bombadır bursada bi konserde hatta bi eleman üzerine prezarvatif şişirip atmıştı heheheheh ne günler beaaaaa
-
Ankara Yolcu Bar'da çıkıyorlar. Fazlaca Metallica çalıyorlar. Asena satanist gibi,cinsiyetini kestirmek zor.
:))
-
Asena satanist gibi,cinsiyetini kestirmek zor.
:))
euheuh iyi gruptur. evet özellikle eşşoleşşek süper şarkı. birde seveceğim(sevecem) coverları çok iyidir..
-
aaa ben bilmiyorum :(
-
yaa üstad hiç sorma yaramı deştin..27 şubatta yani geçen pazar bunların gölge bar da konseri vardı.benim de reşit olmama topu topu 5 gün kalmışkeeeeeennnnnn.......dedim ki 5 günün hesabını yapmazlar abijikler biz de paşa paşa kara kediyi dinleriz dedim.nese gittik gölgeye içeri almadılar inbeler!!!lan biz de babalar gibi gittik yolcu barda oturduk içtik ama kara kediyi o gün dinleyememem benim için bi eziklikti.ama sorun değil bunları bi daha yaşamama gerek kalmijakk...4 martta kurtuluyormm...
-
ben de yolcuda dinledim karakediyi eşşolueşşek gaz metallica iron maiden coverı falan yapıyorlar ben beğendim valla elemanlar da çok sağlam
-
bana da arkadaşım tavsiye etmişti ama canlı dinlemek nasip olmadı şu pisileri en yaın zaman da dinleyecem ama ..
-
2 yıldır her hafta canlı canlı dinliyorum.son derece saygı duyulması gereken bir grup.Ankara da oturmanın en güzel yanı bu bence.Arkadaşlardan biri fazlaca metallica calıyorlar demiş,sadece bazı haftalar for whom the bell tolls veya last caress calarlar.Asıl caldıkları gruplar Kreator,Megadeth,Slayer,Judas Priest gibi baba gruplar.Abartısız olarak şunu söyleyim türkiyenin en kaliteli cover grubudur,rock station da felan izleyenler herhalde bana hak verirler.Ankara dısında oturupta karakediyi tanımayanlar sehrinize geliyosa kacırmayın,sonra bana teşekkür edeceksiniz....
-
bwn izlediğimde metallicadan wherever i may roam çalmışlardı bi de fear of the darkı çok güzel coverlamışlardı tesadüf eseri gittim ama çok iyiydi