-
sen öyle san!!! tabii ki cem karaca baş tacımız ama mor ve ötesi büük başarı sağlamış bi gruptur!!!! lütfen bilip bilmeden konuşmayalım ok?
-
DUR BEKLE BEN DE GELİYORUM İNTİHARA
-
bulutsuzluk özlemi
-
ulan para nasıl birşey yaa
yukarda biri nickini MVÖ yapmış grubu korumuş düne kadar anti AMERİKAYDI bu grup para bozdu beee
TEK KELİMEYLE
KURBAN!!!!
Türk bir grup olduklarına asla inanamıyorum elektro davul aşmış abiii
-
MOR VE ÖTESİ tabi ki :)
-
mor ve ötesi ne yaa?pop kaynıyo çocukların içi dışı, ona rock diosak diğerleri nedir?
-
ya kimin aklına ne geliyosa geliyo kimene mor ve öteide biz rock yapıyoruz diyolarsa bundan sanane adamlar kendi tarzlarını seçmişler bencede alternatif rock yapıyolar ne var bunda herkesin aklına gelebilir illaki sert bişeylermi dinlemek lazım ?
-
karete teşekkür ederim benim yerime de açıklamış oldun bana diyecek söz bırakmadın killing us tamam mı ok?
-
alala ne ters insanlarsınız yaa..alın mor ve ötesini tööbe tööbe..bana rock çağrıştırmıyo, fikrimizi söylemek de kabahatse bu forumun amacı ne?millete laf yetiştirmekten farklı işler bulun
-
mor ve ötesi ne yaa?pop kaynıyo çocukların içi dışı, ona rock diosak diğerleri nedir?
Turk rock dendiinde akla ilk gelen isim?
soru
alala ne ters insanlarsınız yaa..alın mor ve ötesini tööbe tööbe..bana rock çağrıştırmıyo, fikrimizi söylemek de kabahatse bu forumun amacı ne?millete laf yetiştirmekten farklı işler bulun
cevap
Bu forumun amacı belli bak üste soruyu da kopyaladım burayı bir daha oku kim forumun amacını saptanmış iyi düşün... BoL ŞanŞ (Nasihat : kendi aklına gelen grubu yaz polemik çıkartan sözcükler ve cümleler değil)