-
bilmeyen kalmadı sanırım, Teoman KONSERİNDE sigara içti diye adamın birisi dava açmıştı... peki bu adam KLİBİNDE votkayı diken sonra da şişesini denize fırlatan İbrahim Tatlıses'e neden bir söz söylemiyor?!.
-
çünkü o İbrahim Tatlıses, vurur adamı topuğundan :)))
-
o degil bir suru konserde sigar içilir.hatta marlyn manson amcamda cok absurd bi yerini konserde göstermişti :)
-
konserde zanaatcının rahat olması lazım .. teoman da rahat davranıyo b.ortacgil le beraber çıktığı konserde içki de içmişti .. bence bunlar çok doğal şeyler....
-
kesinlikle öyle yahu..sanatçı adam kısıtlanmaz be!!hayret bişey...hatta bunlara devlet uyuşturucu bile verebilir özel olarak daha fazla üretken olsunlar diye!! :))
-
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU İnanmıyorum Teoman Sigaramı İçti ? O zaman Bende Hemenn Başlıyım O içiyrsa Bir Bok Biliyordur :) Diyenlere burdan sesleniyoruz ayıpya sizene içen içer içmeyen içmez !
-
bunlar reklam ma____!kafayı bozmushlar allah akıl fikkir versin ne diyelim ibo yu reklam malı olarak kullanamıyorlar!!!!!
-
[
5 kez okundu]NaRCoTıC
7 Mart 2005 Pazartesi / 16:47
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU İnanmıyorum Teoman Sigaramı İçti ? O zaman Bende Hemenn Başlıyım O içiyrsa Bir Bok Biliyordur :) Diyenlere burdan sesleniyoruz ayıpya sizene içen içer içmeyen içmez !
+1500
-
aaaaaaaaaaaa inanmıyorum!! bizim teo mu?? :)))
-
yok jigolonuz teodan bahsetmiyorum dss_scream.