Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

yılın parçası jay-z linkin park encore/thumb

• Nightwish • 7 Mart 2005 12:50 • #454378
    Ya abi valla bi git işine ya,,, şaka yapıosun dicem ama gayet ciddi görünüyosun,,, eee bize de bitek saçmalama da git adam gibi şeylerle ilgilen demek kalıyo...
  • insubordinate • 7 Mart 2005 17:46 • #454436
    [65 kez okundu]sandiago ramon
    4 Mart 2005 Cuma / 19:15
    evet kesinlikle bir hip hopçuyla değişik tarz müzik yapan bir grubun şarkısı bu kadar süper olabilir:)haksızmıyım

sana şöyle demek istiyorum dostum

H.SSSSSKTTTTTİİİRR
  • betrola • 7 Mart 2005 17:48 • #454438
    yılın parçası mı?!ben bile linkin parkı çok sevmeme rağmen bu şarkılarından iğrendim berbat ya.
  • grungeforever • 24 Mart 2005 17:14 • #456933
    yılın parçası jay-z linkin park encore/numb

İMDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT
  • oRnİe • 24 Mart 2005 21:05 • #457016
    o kadar da berbat değil arkadaşlar.ben ne lp öyle çok severim ne jay-z .ama sırf şarkılarında bi rapçiyi kullandılar diye gözüm kapalı da yorum yapmam.sonuçta her ikiside mtv nin oyuncağı zaten.
  • anonymous_user • 24 Mart 2005 23:42 • #457048
    Tek basına yeterince berbat olan bir gurup daha da berbat nasıl yapılr?

Linkin Park gibi gereksiz bir gurubu (vur gitara ötsün konser sonuna kadar) Jay-Z gibi bi gereksizle (hip hop cuyum karizmayım param var daha da istiyorum) birlesitir sarkı yapar hatta utanmayıp bir değil bir albüm kadar sarkı yaptırırsanız ve bunu piyasaya bir hit olarak yollarsanız olur ayırca gurubumuzu hazırlarken iki corba kasığı tuz bir tutam kereviz tozu bir ölcek motor yağı (bizzat motorun kendisinden alınıs olacak kalca tarafalrı daha uygundur) alıp boş bir şarap şişesinin içine koyun şişeyi baş tarafından tutmak üzre konsere gidip sahnenin ortasına yapıstırın ama öyle bir yapıstırın ki okkalı olsun parcaları adamlara bi kac konser iptal ettirisin para kazanamasınlar.......... (normalde zaten deli olan yazar burda iyice akyısı koparmıstır VERDİĞİMİZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ fakat ne yapalım bu tip şeylere katlanılmıyor...) sevgiler saygılar...