Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

FEAR FACTORY

• Lucifer77 • 5 Mart 2005 21:28 • #454196
    Merabalar arkadaslar...Bu enfes şaane grup hakkında düşüceleriniz neler??en baba parçası replica bence..alalım görüşleri
  • metalik • 5 Mart 2005 21:44 • #454197
    Bi dinleyeyim dedim sen söyleyince şuanda school diye bi şarkısını dinliyorum ve hiç fena değil.ses mükemmel diyebilirim.
  • andresson • 5 Mart 2005 21:48 • #454198
    Replica, Scapegoat, Martyr gazdır güzeldir de sonraları tekno yaptılar en son gene düzelmişlerdi
  • Lucifer77 • 6 Mart 2005 21:51 • #454324
    ne yani bu kadar mı??fear factory dinlenesi bi grup yaw..valla cok gaz veriyo..dinleyin lem
  • testament • 7 Mart 2005 08:55 • #454370
    abıcım ben bu gurubu bır arkadas sayesınde kesfettım ve harıkA VE DINLEDIGIM EN SAGLAM MUZIK GRUBLARI ARASINDA DIYEBILIRIM. scapegoat, pisscrit, blue print, BU ARADA SUNU DA BELİRTMEK ISTIYORUM BU ADAMLARIN HER ALBUMDEN SONRA BIR ADET DE REMIZ CIKARMIASI DAHA HAYRET VERICI. HER DINLEYICI KITLESINE ULASMAK ISTIYORLAR. VE SU DA VAR DAVULCULARI MANYAK YAAAAA. VOKAL DEN BAHSETMIYORUM MANYAK BIR BRUTAL VOKAL VAR VE GITARLAR SERT. TAVSIYEM DINLEMEYEN ARKADASLARA DINLESINLER.
  • Leprosy • 7 Mart 2005 14:53 • #454388
    Ya şahsen ben mtv de bi kaç klibini izledim.O kadar sarmadı beni.
  • testament • 7 Mart 2005 17:28 • #454428
    bırsey soylemek ıstıyorum aslında bazen banada oluyor ama su da var klıplerde ınsanları rahatsız etmemek ıcın daha cok melodık parcalardan klıpler tercıh edılıyor. ama gurubun mp^3 unu alırsan sandıgından daha ıyı bır nu-metal grubu oldugun farkedersın

hojcakal
  • Leprosy • 7 Mart 2005 22:04 • #454458
    Ya zaten nu metal olayı bitiriyor.Slipknot havası sezdim şahsen.Ki bence o tarzı Slipknot tan daha iyi yapabilen yok.Ne hatebreed ne başkası.Özel arıyacağımı sanmıyorum ama karşıma çıkarsa daha dikkatli dinlerim..
  • andresson • 7 Mart 2005 23:24 • #454464
    :) Aslında Fear Factory ilk çıktığı zaman inustrial/death/grindcore ve groove karışımı bir müzik yapıyordu. Nu Metal daha 3-4 senelik bir kavram bu grup 12-13 senedir piyasada. İlk 2 albümden sonra techno ile karıştırdılar müziklerini ki endüstriyel müzikle elektronik arasında bir bağ oluştu zaten.

Bu grubu Godflesh, Fudge Tunnel, Old Lady Drivers, Pitchshifter, Treponem Pal gibi gruplar arasında değerlendirmek lazım ama onlardan daha popüler oldular. Nedeni MTV Headbanger's Ball'da Replica kliplerinin defalarca yayınlanması ( Roadrunner'ın başarılı tanıtımı ) ve hem Clean/Brutal geçişlerini iyi yapan bir vokaliste sahip olmalarıdır.

Yeni bir soluk getirmişlerdi zamanında ama çok ahım şahım bir grup da olmadılar.
  • METAL LICA • 9 Mart 2005 16:00 • #454625
    ALLAHIN İNANAMIYORUM İLK DEFA FEAR FACTORY DİNLEYEN GÖRÜYORUM...YA BEN YILLARDIR DİNLERİM HALA DİNLERİM AYRICA BATERİSTİ DÜNYANIN EN HIZLI BATERİSTLERİNDENDİR..BU ARADA TEST DRİVE 6 OYNAYANLAR BİLİR CARS ADLI SINGLE INI BU OYUNUN BAŞLANGICINDA GÖRÜRSÜNÜZ.
    NE DİYEYİM FEAR FACTORY DİNLEYENLERİ GÖRMEK BENİ ÇOK DUYGULANDIRDI..SÖYLENECEK ÇOK ŞEY VAR ASLINDA...
    METALLICA DAN SONRA EN ÇOK DINLEDİĞİM GRUPLARDAN BİRİSİDİR..BUGUNE KADAR ÇOK İŞİYE SORDUM AMA DİNLEYEN GÖRMEMİŞTİM NEYSEKİ SONUNDA ÇIKTI.. DİNLEMEYENLER VARSA DİNLEMENİZİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM...
    1999 DA BAŞLAMIŞTIM DİNLEMEYE HALA DİNLERİM... HADİ KOLAY GELSİN.