-
bravo fetus...bende metallica ya saygı duymam...adamlar eskiden belli bir kitleyipeşinden koşturmuş olabilir,ama şu anki halleri içler acısı...(bence!! lütfen metallica yanlıları bana tavır almasın :)) benim görüşüm böyle)..ama mustaine hiç bir zaman kendi çizgisinden ödün vermedi(hiç bişey için özellikle para için!!) + metallicadan da kıskançlık yüzünden atıldığını biliyorsundur heralde...(uyuşturucu kullanması bahaneydi!!)bir de metallica nın parlamasında önemli ayı olan (çok satmasında değil dikkat çekerim!!) kill'em all ve ride the lightning de mustaine in parmağı vardır!!metallica 91 albünü yabana atmıyorum....dikkat ederseniz bol ünlemli bir mesaj oldu...senin görüşlerine saygılıyım yanlış anlama!!yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ehuehe.... :p
-
..
Solo atmadığı ve vocal de biraz aşırı ıkınmaya başlamadığı zamanlar god denebilir..Ama bırakın soloları Marty atsın hoş gerçi artık o da yok ama..Ama sağlam ritim atıyor adam bulduğu ritimler alkışlanacak..
-
..
Mustaine'in sololarını çok severim, ritimlerine laf yoktur, vokal süper ötesi, sözler harika, Megadeth en iyisi :)
-
gitar
gitar calıshları muhteshem....
-
gitar
bir de "clapton is god" var ama döversiniz diye söyleyemiyorum :)))
-
-
best of kayıt yapacaklar. o bahneyle turkiye ye gelseler super olur.
megadeth=mustaine
-
gitar
bir de "clapton is god" var ama döversiniz diye söyleyemiyorum :)))
"God has a white strat!" desem. yine döver misiniz:)
-
hunturk - fetus
"God" kelimesinin zaten senin bildiğin isimle Allah, Rab, Hakk gibi bir karşılığı yok. Eğer müslümansan God kelimesine değil bu saydığım isim gibi 96 tanesine daha inanırsın. Hıristiyanlar Lord, Men gibi kavramlarıda Allah yerine kullanmakta. Ama evrensel olanı islamiyete göre "Allah" ve diğer 98 isimdir.
Birde sevgili Fetus a yanıt vermek istiyorum. Kill M All albümü Metallica'nın kutsal 4 lüsünden biridir. Dave Mustaine , Kirk denilen kendini solo gitarist sanan insandan cok cok cok daha iyi bir gitaristtir. James ten de iyi bir gitaristtir. Lakin James gibi sahneye hakim olamadı. Bunu hemen Jason ve Cliff le örneklendirmek istiyorum. Cliff yaşasaydı belki dünyanın en iyi bas gitaristi olarak gösterilebilirdi. Ama Jason ın sahne hakimiyeti ve konser performansı o kadar iyiydi ki, kendisini Cliff ten daha çok sevdirdi. Jason ın bas gitaristliğinden şüphe edenler Flotsam And Jetsam - Doomsday For The Deceiver albümünü alsınlar.
Megadeth , Metallica gibi bir grup hich bir zaman olmadı, olamaz.
Jason da Metallica ya saygı duymuyordu; fakar METALLICA nın en sağlam elemanı oydu ve daha fazla rezilliğe katlanamadığı için ayrıldı.Mustaine in tek hatası , Guns n Roses gibi kendini Metallica yla kıyaslamak oldu.
Gerçi ben burda neden yazıyorum anlamadım. Büyük ihtimalle yaş ortalaması 16 dır. Neyse, bilin diye söylemek istedim.
-
"Mustaine is GOD!!"
baba "mustaine is god" kolonisine gelsin sevenler!!!
-
dikkat dikkat!!
yeni megadeth klibi "of mice and man" www.megadeth.com sitesinde indiriin!!klip süpper olmuş....