-
Geçen bir tane topic açılmıştı Cem Köksal la ilgili.İçeriğinde ise kimi adama Malmsteen özentisi diyordu,kimiyse bu görüşe karşı çıkıyordu.
Tamam Malmsteen gibi giyinebilir ama bence ortada özentilik yok.
Var diyenler nesinin Malmsteen'e benzedeğini söyleyebilir mi??
The Wolfram
-
valla hacım şimdi durum şöyle adam malmsteen le büyümüş hatta ben oddssey ile büyüdüm diyo, fender kullanıyo, malmsteen türkiyeye geldiinde onu karşılıyo vs... şimdi bakın bu adamın malmsteenvari bi albüm çıkarması çok doal, adam alman lisesi mezunu, bach ve paganini ile yatmış kalkmış, 1980-90 rock-metal akımının içinde büyümüş tabi ister istemez malmsteen gibi barok+rock=neoklasik metal&hard'n heavy
sntezi yapmak tek arzusudur, ben bu duruma iyi veya kotu diyemem, malmsteen gibi giyinebilir (ama bence giyinmiyo malmsteen in beyaz bi gömlekle sahneye çıktıına pek rastlamadım ayrıca 70-80 kuşağında büyüyenler deri ceket ve pantolon sevdalısıdırlar) hatta onun yaptıı hareketleri yapabilir ama ben adamın çalışına bakarım....
kalın sağlıcakla..
-
giyimi kuşamı, yaptığı müzik, kullandığı ekipman, attığı sololar Malmsteen'le aynı olunca özenti değil tıpkısının aynısı olmaya çalışan bir adet türk gitaristi diyorum ben.
çalsın canım, iyi oluyor. bu 7 milyon Malmsteen 20 milyon.
ehehe :D
-
aralarında ki mesafeyi para ile öleçebiliyorsan, bravo derim!!
giyim hiçbirşeydir..!
gitar herşey..!!!
-
katılıyorum
-
iyide ölçmek falan değil ki bu.
-
Arkadaslar herşeyi bir yana bırakalım.. Türkiye de kaç insan öyle iyi çalabiliyor. Adam hakkını veriyor bence alnının teri ile kazanıyor o kadar giarist adam var çoğu bi .. benzemiyor. Dolayısıyla adama saygım var. + adam harbici müzisyen klasik gitardan tut bassa kadar her bişeyi profösyonelce çalabılıyor.. ve de albumdekı kayıtlarıda kendı yapıyor.. daha ben ne ısterım ..
1 Yavuz ÇETİN
2 Cem KÖKSAL
-
1)Türkiye'de Malmsteen kadar hızlı calanlar var!Hem de bir sürü.Benim de tanıdıklarım var Malmsteen calarken ona eslik edebilecek kadar hızlı calıyorlar.Marifet hızda degil özgün olmakta...
2)"Cem Köksal klasik gitardan bassa kadar herseyi calıyor"denmiş.Profosyonel bir gitarist zaten böyle olmak zorundadır.Zaten bir adam tutupta "Ben bascıyım ritm calamam"yada "Ben elektrocuyum bassdan anlamam" derse o adam iyi degildir.Gitarist oldugunu söyleyen bir insan gitarın her türünü calabilmelidir.YAni hepsini iyi calacak diye bir sart yok ama en azından bir fikri olması lazım.
Cem Köksal ve Malmsteenin albumlerini hic dinlememiş birine dinletin.Bakalım aralarında bir fark bulabilecek mi?....
-
Ayin dordundeki ankara konserine gittim onceden de cok dinlemisligim var. Evet teknikler falan andiriyor Malmsteen i.
Konserin cogunlugunda sweep picking gorduk. Bence superdi. Kuliste resim falan cektirdik. Bence ona ozentş diyenler Earthquake Part 1 i bir dinlesinler.
-
biergün ozzy black sabbat dan ayrılır ve kendi yolu için gitarist seçimleri için duyuru yapar sayısını unuttum baya bi gitarist gelir ve arlarında malmsteen da vardır ozzy onu dinler ve hızlı olduğunu ancak duygusuz çaldığını söyler ve malmsteen ın ozzy le birlikteliği başlamadan biter... önemli olan duygu hız değil yani.....