Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

skarlett şatosunu istiyor!

• skarlett • 6 Mart 2005 19:57 • #454309
    arkadaşlar bugüne kadar gothic tarz diye dinlediğim gruplarda pek umduğumu bulamadım.belki de iyilerine rastlamadım.benim,dinlediğim zaman kendimi ortaçağda gotik mimariyle yapılmış bir şatonun taştan merdivenlerini çıkarken duyduğum bir müzikmiş gibi hissedebileceğim bir grup veya şarkı var mı?
  • ACCESSDENİED • 6 Mart 2005 23:39 • #454359
    Şarkı Var. O hissi veren albüm ya da şarkı azdır genelde duygusal çalıyorlar ama ben şu şarkılarda o gerçek gotik atmosfer olduğunu düşünüyorum.

Şatoya girildiğinda aslında fonda Tiamat - The Astral Sleep albümünün introsu Neo Aeon çalmalı :D

Tiamat - Undressed ( bu şarkı olmuş olabilecek en gotik şarkı bence )
    aslında Clouds albümünün aslında tamamına yakını Undressed da ordadır zaten.
    Paradise Lost - Icon albümünün geneli ama Christendom şarkısı
    Type O Negative - Christian Woman
    The Gathering - Mirror Waters
    My Dying Bride - The Return Of The Beautiful ( As The Flower Withers dökük bir şatoda dinlenmeli :D )
    Entombed - Unreal Estate'deki Left Hand Path outro
    Ha birde Dead Can Dance - Aion albümü

Bunları dinlerken H.P. Lovecraft Duvardaki fareler ya da Yabancı hikayeleri iyi gider.
  • Ktulu • 8 Mart 2005 01:12 • #454487
    Duvarlardaki fareler favorimdir..

Bir de Innsmouth Üzerindeki Gölge...
  • The_Kryptonite • 8 Mart 2005 01:14 • #454488
    HIM-Love you like I do
  • ner • 8 Mart 2005 10:35 • #454498
    sisters of mercy-marian'ı deneyebilirsin. pek bilinmez ve sevilmez burlarda ama...
  • testament • 8 Mart 2005 15:56 • #454516
    baba opeth dinle yeter li sana!.......