-
zaten adam kendiside söylüyo ben gitarist değilim sadece parçalarımı gitarı kullanarak yapıyorum diye.bende pek dinlemem ama lütfen yersiz espiriler yapmayın ismail y.k tarzı.türkiyedeki rock müzik yapan en iyi müzisyenleri kullanmış kaseterinde.bu kadarı yetmezmi.
-
Ala ala illa gitar çalmak zorundamı hissediyomuş kendisini??Hem ben ismail yk dan iyidir dedim bencede iyidir..Benim görüşüm bu istediğimle kıyaslarım..Cem karaca ile falan kıyaslıyayım istiyosun ama daha kırk fırın hesabıııı...!Öpüyorum yanklarından canım...
-
Nofx kafan yerindemi ne dediğinin farkındamısın evlat ? yazmadan önce düşün biraz illaki 30 kişi bu adamı sevmiyo diye sevmemek zorunda değilsiniz zamanında iyiydi ve o zamanda çıkarttığı parçalar hala iyidir bunun aksini iddia ediyosan sen zaten müzikten anlamassın ben bi aradedimki Black Sabbath
zamanında iyiydi şimdi değil aynı onun gibi anlıyabiliyomusun müzik eleştirmeni ? şunuda bilki bişeyi eleştirmen için önce ondan anlaman lazım
-
adam beğenememek in
adam beğenmek out
2004/5 garaj modası
-
Amele Rocker.Tarihteki kıyıda köşede kalmış türküleri gün yüzüne çetesiyle birlikte distorsionlu olarak çıkaran bir güruh. Hele kısa saçlarıyla headbang pardon vücudunu sallıyor bodybang yapışı yok mu peeeeh !! Yürrü bee . Kendisiyle birlikte müziğide unutulmaya mahkum :D Öyle bir şeyi yok.
Ama Rock altyapısı kullanır.
Yandaşları
Göğebakan, Kekili,Kıraç vs.vs. Destan, Ayna bunlar gidiyor diye sevinirken yerlerine ne erkekti hani şu modern olanlardan oluşan Morlar geliyor. Ne erkekti ya metropolitmiydi ????? Ayy bizde rock grubu olduk ayol öyle mor mor filan diyenlerden.Ben de grup kurcam Yeşil ve Berisi :P
Bize Hardal,Dr. Skull'lar gerek.
-
işte bu benım ustumdeki özenti arkadaşımız ne güzel bir özentilik örneği vermiş görüyorsunuz rock müzik yapmayı ya da dinlemeyi saça başa güzel bağlamış tebrik ederim...
-
ne bu yaaa
bu kadar şekilci olmayın artık. kim ne dinlerse dinlesin ama başkasının dinlediğine laf uzatmasın lütfen. yok üzerindeki kıyafetmiş, yok saçıymış, yok küpesiymiş sanane ya. rapçi misin arkadaşım git rap dinle.
-
etraf özenti kaynıyo
-
haluk levent in yaptığı hich bishey değil. ortalığa chıktığından beri sinir oluyorum. Haluk Levent te , Teoman gibi 13 17 yash arasını kekleip, paraları alıp, kachıyo.. ohhh misss gibi..
-
Arabesk'in distortion konulmuşu.. ilginç bi tanım. Önce bana müzikal kimliğini açıkla sana ona göre cevap vericem.
Müzisyen misin?
Müzisyen isen ve bu adamın kötü olduğunu iddia ediyorsan bana demonu veya bir kayıdını yolla sana en kısa zamanda bir konser ayarlıycam.
Eleştirmen misin?
Eğer kendine ben müzik eleştirmeniyim diyorsan bana arabesk müziğin ve rock müziğin tanımını yapar mısın?
Dinleyici misin?
Bugüne kadar Haluk Levent'in bir konserine gittin mi? Canlı performansını gördün mü? Ya da bir albümünü alıp dinledin mi?