Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Acizne ben denizin parcasi

• Pink Floyd • 7 Mart 2005 00:39 • #454360
    Elektronik muzik dinleyen arkadaslar varsa, iki dakikalarini ayirip altta vermis oldugum linkten parcayi indirdip dinlerlerse memnun olurum , yorumlarinzi bekliyorum.. saygilar.

www.stillhard.org/Dj_Ertu_-_My_love_my_hate.mp3
    (yukardaki link calismiyor artik. Tekrar upload edicem.. yeni sarki yi
    http://s48.yousendit.com/d.aspx?id=2E8W3BNBL83830OQ5OU4ZOATLZ bu linkten indirebilirsiniz)
  • Single_FACTOR • 7 Mart 2005 11:43 • #454373
    Akıcı bir melodi var şarkıda.Yanlız bass duyamadım bu yüzden Drum machine de fazlaca tiz kalmış,
    C major bir şarkı; alt yapıda G-F-E-A notalarında Loop yapan bir bass çok şey katar.Bir iki farklı enstrüman katıp Modu da arada E majore doğru Emprovize edersen daha sürükleyici bir hava katarsın bence.
  • düşyılmaz • 7 Mart 2005 11:46 • #454374
    indirmekteyim,dinleyeceğim.
    sormak istediğim,ben de dinletmek istiyotum bazen bişiler,nasıl sunabilirim biryerlerde ki¿
    ----------------

dinledim.
    ben elektronik müzikle ilgilenmem,ama bunun gibi parçaların üzerinde telli ensrtümanlarla uğraşmayı severim,
    eline sağlık.
    -------------
    bu arda Single_FACTOR,
    kızgın değilsindir umarım hala :/ ?
  • Pink Floyd • 7 Mart 2005 19:33 • #454444
    Vaktinizi ayirdiginiz icin tesekkurler. Single_FACTOR haklisin.. sarkinin alt yapisi cok bos ozellikle bass lar.. ama ben daha cok yeni sayilirim.. yaklasik 6 ay falan oldu.. oda isten vakit kaldigi zamanlarda bazen ugrasiyorum hobi olarak. soylediklerini dikkate alip parcayi gelistirmeye calisicam. tekrar tesekkur.. sanada dusyilmaz..
  • bimilyon1 • 8 Mart 2005 00:12 • #454466
    97-98 soundu olmuş
    keşke bu kadar melodik takılmasaydın
    bu tip müzikler müzisyenlerin işi diyil bence. amatörlerin işi. müzisyen adam fazla geliyo bence bu tarza. çünkü armoni düşünüyo.
    ama amatörler ise armoni falan bilmediği için sallıyo bişiler ve güzel oluyo.
    nası bi müzik bu anlamıyorum valla.
  • Single_FACTOR • 9 Mart 2005 01:55 • #454595
    Unuttum bile.

Üzme kendini :)
  • Pink Floyd • 20 Mart 2005 10:11 • #456190
    Yukarida verdigim link calismiyor simdilik , tekrar upload edicem. Bu arada bi suredir ugrastigim parcayi bitirdim sonunda.. dinlemek isteyen arkadaslar asagidaki linkten indirebilirler. Yorumlarinizi bekliyorum. saygilar.

http://s48.yousendit.com/d.aspx?id=2E8W3BNBL83830OQ5OU4ZOATLZ

(linkte sorun cikti duzelttim)
  • souls_for_rent • 20 Mart 2005 10:28 • #456192
    vaayy... elektronik müzik dinlemem ama bu gerçekten iyi olmuş...
    tebrikler...
    :)
  • Jim Morrison • 20 Mart 2005 12:43 • #456200
    6 ay gecmesine ramen birikimlerini pratiğe dökmekte başarılı olmandan kaynaklanan bi güzellik buldum şarkıda. türünden pek anlamam ama dinleyici olarak çok güzel buldum. melodi gayet hoş geleceğin parlak güzel günler göreceksin güneşli günler motorları maviliklere süreceksin :))) başarılarının devamını dilerim