Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

bir sarkı ya da müzik insanın hayatını değistirir mi?

• düşgezgini • 10 Mart 2005 03:48 • #454701
    arkadaslar sizi çok etkileyen bir müzik yüzünden bunalıma girdiğiniz,ya da yataktan çok enerjik kalktığınız olmustur;belki bir parça sayesinde bir karar vermişsinizdir.. merak ettiğim hangi müzikler sizi nasıl etkiliyor?..(mesela ben radiohead'i daha çok insanlardan uzaklaştığım zaman dinliyorum..)
  • Single_FACTOR • 10 Mart 2005 09:37 • #454704
    ne olduğu önemli değil ama Müzik tarzı kesinlikle insanın hayatını değiştirir.
    Önce dinlediğini eleştirirsin, Sonra senin dinlediğini çevrendekilerin neden dinlemediğini.
    çoğunun müziğin peşinden aslında bir Çobanın güddüğü koyunlar gibi gittiğini farkettiğinde Artık çok geçtir.
    farklılık başlamıştır bile, hayattaki her kavrama müziğe baktığın gibi bakarsın. ararştırırsın, seçersin , iyi olanı bulursun. her zaman daha kaliteliye yönelirsin.Bulduğunla yetinemezsin, hep yeni ve güzel şeyler keşfedersin.
  • AYŞA • 10 Mart 2005 09:46 • #454706
    "MOZART"değiştirir..
    bakın..

dışarda kar yağıyor
    ama ben güneşi görebiliyorum,
    o da ne kar taneleri dans ediyor,
    birden herkes sustu.,
    bulutlara çıktım
    o kadar özgürüm ki
    sihirli notolara kapılıyorum,
    çiçekleri topluyorum
    aşık olduğum adam nerdesin
    burda hayalinle yaşıyorum...
    arabalar at olmuş
    üstünde beyaz atlı prensler
    prensesler el ele dans ediyor
    yapraklar bu dansa eşlik ediyor..

ve senfoni bitiyor..
    indim yeryüzüne şuan garajdayım:)
  • cc_baran • 10 Mart 2005 11:18 • #454711
    Bunalım : Dream Theater - Space Dye Vest
    Enerjik : Megadeth - Holy Wars
  • pepperrina • 10 Mart 2005 13:23 • #454723
    evet; değiştirir...
  • karete • 10 Mart 2005 13:41 • #454725
    aslında bu konuya okadar uzun yazılırki garaja sığmaz şimdi yazmaya başlasam inan geyikten ölürsünüz çayımın şekerini dinlediğim parçaya göre atabilirmiyim ?
  • kafa-yok • 10 Mart 2005 13:41 • #454726
    thom yorke bir söyleşisinde müziği sadece insanların hayatını değiştirebilmek için yaptığını söyler.
    gerçek anlamda da böyle olmalı.
    fakat bir insanın hayatının değişebilmesi öyle çok kolay değildir.
    dinlediği müziğin yansıttığı düşünceyi kavrabilen insanlar için bir değişim sözkonusu olabilir.
    sadece yapılan kafa sallanan müzik ya da şarkı bir zaman seni bir yerlere kadar götürür,sonra s.ktr edip başka şeyler dinlersin.
    mesele ona nasıl bağlanıp ,ne tip inandığındır.
  • ner • 10 Mart 2005 14:12 • #454733
    hayat bırakmaz genelde. hayatın yoklugunu aşılar insana
  • missrocker • 13 Mart 2005 14:16 • #455098
    hemde nasıl...
  • superman • 13 Mart 2005 14:21 • #455099
    yanda oturan insanın kulaklığı kulağa alınır."bu ne lan,ne biçim şarkı" denir.ardından kafaya yumruk iner.artık hayata yamuk kafayla devam edilir.