-
abicim benim anlamadığım nedir bu öfke.tamam konu erkan oğur ama bu konu da önemli.
erkan oğur diye forum açmışsınız ne güzel.sonra ali sami yen stadına dönüyo ortalık.takım tutar gibi müzisyen tutmanın bi mantığı yok.
asıl konuya dönelim.erkan oğur çok iyi bir müzisyen.çok yaratıcı,perdesiz gitarı çok iyi çalmasının yanında çok da iyi öğretiyo.her iş geliyo adamın elinden valla.tam bi müzik adamı.
-
sanatta duygu yoğunluğu önemlidir,ağlatabilmek önemlidir,tüyleri diken diken edebilmek önemlidir.özellikle gözyaşı döktürebilmek.erkan oğur dinlerken ağlayan var mı aranızda?
-
ağlamadım ama keyif aldım.sakin sakin,sessiz sessiz.
yav şimdi demek ki sen başka şey arıyosun adam başka şey yapıyo.yani senin aradığını yapmıyo ama,onun yaptığını da arayanlar var.
hem duygu sadece ağlama reaksiyonu göstermeye neden olmaz ki.keyiflenirsin,rahatlarsın,gevşersin,huzur bulursun...bunlar da duygu.
-
ciddi mi soruyorsun.
birçok şarkısının ve türküsünün
saniyeleryle beraber beni ağlatan kısımlarını yazabilirim sana
-
ha o zaman farklı ruh yapılarına sahibiz.birbirimizi tam olarak anlamamız mümkün değil.şarkılarla ağlamayı seven bi insansan,yanaklarından öperim seni.kimileri sanatı sadece bir tepinme ya da gevşeme olarak anlıyorlar ya,işte bana yanlış gelen bu.
-
yine yedik lafı...
-
arkadaşlar.
müziğin,hele sanat dair müziğin,
asla gelip geçer birşey oldugunu sanmıyorum
sarkılarda ağlamayı sevmek de değil mesele,
şarkının beni ağlatabilmesi,
yoksa ağlamayı sevmek iş değil..
teşekkür ediyorum herbirinize..
-
ya benim amacım senin sinirlerini bozmak değil ki.yani seni mosmor etmek gibi manyakça bir derdim yok.ağlamak bana büyüleyici geliyor,hepsi bu.
-
yok yav şaka yapmıştım zaten.
-
düşyılmaz seni gerçek bir Erkan OĞUR hayranı sanıyordum ama şimdi görüyorum ki alakası yokmuş. Öncelikle Erkan OĞUR un yapmış olduğu çalışmalardan bihabersin. Aslında birşeyler biliyorsun da yalan yanlış biliyorsun. Yazı-tura film müziklerinde okumuş olduğu ezan değil ıtrinin bir bestesi olan "tekbir" dir. Ben bu yazındanda anlıyorum ki sen aslında Erkan OĞUR'un kasedini almamışsın. Almış olsan bile kaset kapağındaki yazıları okumaya bilee tenezzül etmemişsin...