-
Demir demirkan kendini belgesel müziklerine adamıs we bir daha solo albüm yapmayacagını acıklamıs..!!
-
hadi yaw, belgesellerin arkasına satriani gibi müzikler yapar artık...
saygılar..
-
Bence yine sı*maya devam eder.
-
çanakkale savaşıyla ilgili hazırlanan bir belgeselin müziklerini yaptı... ve içinde rock namına hiçbir şey yok... :) o tarzda bişeyler bekleyenler avucunu yalayacak sanırım :)
-
ya kanka ne hatırlatıyosun!!!!!
yaparsa yapsın sıldık demırı
-
sildik demiri parladı.eheh
yapsın ,belgesel müziği yapsın,ama iyi yapsın.sorucam sonra.
-
nasıl olur yaw...tamam belgesele sağa sola ne yaparsa yapsın rockta olmasın bana ne de bizede rock albüm yapsın yani olmazki...bu rada rock namına bişiy yok diyen arkadaşım eurovizyon şarkısında da yoktu..orası sorun değil yani..artık hiç rock yapmicaksa orası sorun..
-
hayır, bir başka arkadaşım dedi ki ne yaparsa yapsın, belgesel müzikleri bile joe satriani müziği gibi olur, ben o yüzden şeyettirdim :))
-
Adam hiçbir zaman s*çmadı, giriştiği her türde gayet sağlam müzik yaptı. O eski bi heavy metalci olsa da artık geniş bir tür repertuarına sahip bi müzisyen. İlla da rock yapmasına gerek yok(gerçi bana kalırsa pentagrama geri dönsün ama neyse...). Özetle demir demirkan s*çıyor diyen herkesin karşısındayım. Gerçekten iyi bir gitarist, özellikle iyi bir müzisyen.
-
nie eylül die abuk bi dizi daha vardı ya
onun müziklerini de o yaptı...tarzıyla uzaktan yakından alakası yok...