-
metalik'e
biz blondie one way or another ve besteyle katılıyoruz yarışmaya...
-
Aynı soruyu sormaktan imanım gevredi ama bi daha soruyim belki bi Allah'ın kulu anlar:
"Nedir bu kasdav?"
Liseler arası bi yarışma mı sadece????
-
Kasdav = Kadıköy Sağlık ve Sosyal Dayanışma Vakfı
-
bu kaasdav liseler arası bi müzik yarışmasıdır..bolca torpil döner falan..
-
doğrudur genelde çok bilet satan ödülleri götürürmüş
-
ya bilet olayını bilmem ama bu özel okullara bariz bi torpil yapılıyo o kesin..
-
the ytse Jam i düzgün çalan fakat az bilet satıldığı için gazaba uğrayan bir okulun öğrencileriyiz.( ytse Jam i ben çlmadım tabi ki :D ) gelecek sene biz katılıyoruz. Bize beste kakalarlar büyük olasılıkla :D
-
arkadaşlar gelen geldi giden gitti ben şuanda kasdav yorgunu olarak bir arkadaşın barınağında ayaklarımı ve boynumu ovalıyorum bence manyak bir geceydi e gidenlerin yorumlarını alalım o zaman :)))
-
kimse beğenmemiş senin haricinde sanırım :)
-
Arkadaşlar finale kalanlar bu gün belli oldu. Bizde KASDAV'a Denizcilik lisesi adına çıktık. Zaten geldiyseniz görmüşsünüzdür. Beyaz Kaptan kıyafetiyle çıktık tabi ben siyah giydim. Davul çalıyorum bu arada, tabi finale çıkamadık çünkü millet 1500 tane bilet satarken biz 50 tane sattık.Kasdav'a ister satriani ister steve vai olarak ister rick latham olarak çıkın yinede para konuşuyor. İşte sistem bu arkadaşlar. Kulisde 20-25 yaş arası adamlar dolaşıyor. Hala liselilermiş.:) Yani kısacası bu yarışmayı kazanmak için illede zengin bi okuldan katılmak gerek zaten görceksiniz 1. kesin kolejlerden veya özel okullardan biri olacak.