Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

cem adrian ??

• pearllover • 14 Mart 2005 20:59 • #455279
    sizce?
  • cc_baran • 14 Mart 2005 21:09 • #455284
    Cem hakkında bir topic açmıştım. daha doğrusu benim üyeliğim donuktu o zaman GitarTelinden açmasını istemiştim. Kısa bir bilgi vermiştim de pek ilgilenen olmamıştı.

Çok farklı bir sese sahip, 6,5 oktavlık bir ses, her tondan söyleyebiliyor ve ses rengi de gayet güzel.

Yalnız hocalarını dinlemiyor ve her tarafta söyler oldu, yazık edecek sesine, hassas bir sesi var, itaatkar olduğu sürece dünya çapında bir kariyer yapabilir çünkü bana söyleyeceğiniz her sanatçının sesine sahip. enstrüman sesi de çıkartabiliyor. istediğiniz jazzcı bluescu soulcu, ya da istediğiniz bir operacı, herkesin sesine sahip.

Çok ender rastlanan ses tellerine sahip, normal uzunluğun 3 katı uzunluğunda. Türkiye'de durmaz zaten, gider.
  • pearllover • 14 Mart 2005 21:13 • #455285
    fazıl say cem adrianı doktorlara göstermiş böyle bişey nasıl oluyor diye ....ben de bunu duydum...
  • cc_baran • 14 Mart 2005 21:17 • #455286
    doğru, fazıl say keşfetti onu, tatlı adam cem, tuhaf biraz ;)

yigo gelsin o anlatsın detayları, ben fazla görüşme fırsatı bulamadım.
  • düşyılmaz • 14 Mart 2005 21:22 • #455287
    '' yaratık '' :)

sevilesi bir yaratık,

----------

ben bu şarkıyıı sana yazdım ;)
  • grendel • 15 Mart 2005 01:45 • #455316
    deli o adam yaa
    kafam karıştı dinlerkene kaç vokal var,kaç ses anlamadımdı yani hepsi bi kişiden nasıl çıkıyo ilginç
  • bigboots • 15 Mart 2005 01:51 • #455317
    bence de manyak bu adam!! radyodan dinlediğimde kız zanettim (malum cem isminde bi kıza da rastlanabilme olasılığı vardır!!) ankarada dost'ta albümünü görünce ''höööyytt'' dedim.. insan üstü bi yaratık olduğunu düşünüyorum!!
  • thriller • 15 Mart 2005 02:57 • #455324
    iyiymiş :))))
  • violoncellist • 15 Mart 2005 11:48 • #455340
    gerçekten de bu dünyada hiç de sık raslanmayan bi olay... dehşet bi yetenek evet ama bu yetenek ona verilmiş ve onun da bu elması işlemesi gerekiyor... yani hiç temel müzik bilgisi yok cem'in. kendisini geliştirmesi için çalışmalar yapması lazım. yaşı her ne kadar müziğe başlangıç için geç olsa da çok iyi yerlere gelebilir...
    istediğiniz jazzcı bluescu soulcu, ya da istediğiniz bir operacı, herkesin sesine sahip.

katılıyorum ama opera çok farklı bi olay... yani sadece sesin rengiyle bitmiyo.. gırtak pozisyonları, diyafram durumu, egsersizleri derken çok ciddi bir hal alıyo... yani söylediğin her şeye katılabilirim ama operaya katılmıyorum...
  • MeDuSA2 • 15 Mart 2005 11:53 • #455342
    yuuhhhhhhhhhhhhhh