Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Pink Floyd 2006 dünya turnesi

• Single_FACTOR • 16 Mart 2005 23:01 • #455652
    D.gilmor'a Reportaj da sormuşlar:

- Pink Floyd "Division Bell" den sonrki yeni albümünü ne zaman yapacak?

D.Gilmor, Cevap:
    - Kimin S*kinde ki...

Durumu yeteri kadar özetliyordur sanırım . Hayallerle yaşanmaz.
  • ner • 16 Mart 2005 23:06 • #455654
    bu olay david gilmour'un meltdown konserinde gerçekleşmiştir. herifin teki ordan when's the next floyd? diye bağırdığında, who gives a fuck diye cevap vermiştir gilmour. ancak söz konusu haberin kaynağı oldukça sağlam, ve gilmour'un ağzından geliyor. yakında ayrıntılar gelecektir, pink floyd bir rüyadır zaten
  • Single_FACTOR • 16 Mart 2005 23:08 • #455656
    [19 kez okundu]pmd
    16 Mart 2005 Çarşamba / 08:02
    son pink floyd konserine gitmektense,syd barret ile uzunca bi muhabbet etmeyi tercih ederim.pink floyd'un pili biteli çok oldu.

Neyin sohbetini yapacaksın Syd Barretla?
    Müzisyen olarak ne katmıştır pink floyd'a?
    Dahası Kendine katmıştır?
  • efespilsen • 19 Mart 2005 21:18 • #456149
    hem syd barrett le sohbeti tercih ederim diyorsun hem de echoes diyorsun
    echoes yazılırken syd nerelerdeydi
  • Single_FACTOR • 20 Mart 2005 05:05 • #456187
    Ben de bunu söylüyorum sabahtan beri .Tarihte bunun gibi Lüzumsuz idollar vardır anlam veremem. uyduruk bir iki hikaye şiir şarkı yazılır haklarında. fotorafını gören de Bir halt sanıp diline dolar Hiçbirşey yapmadığı halde Syd Barret gibileri. Bir örnek gaha Zamanında Depeche Mode dan ayrılan Vince Clark.... onunda en iyi yaptığı iş Yazoo Yu kurmak belki bir iki şarkı yapmak.
  • SoFineSlash • 20 Mart 2005 14:38 • #456217
    gelsınler en yakın yerı gectım en uzakta olsada ordayım da bı ara nerde olacaklarıyla ılgılı bısııler lutfen arkadaslar ogrenınce yazın buraya ucarak gdecem en sonunda canlı babalar gıbı bı grupdınlıyecem oh beaa...