Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

SOAD İLE İLGİLİ !!!

• bigboots • 16 Mart 2005 16:14 • #455560
    [::K.İ.L.İ.T::]Bu konuyla ilgili açtığım topici maalesef kilitlemişler.. neden böyle bişey yaptıklarını anlayabilmiş değilim.. adam gibi bi konuyu tartışacaktık!! neyse açtığım koloniye bu konuyla ilgili konuşmak isteyenleri bekliyorum.. ( anti-soad )
  • souls_for_rent • 16 Mart 2005 18:19 • #455581
    [::K.İ.L.İ.T::]bu kez de üyeliğini kaparlar belki :)

tartışacak bişey yok aslında...
    -adamlar iyi müzik yapıyorlar (satriani bile hayran)
    -Türk düşmanı olup olmadıkları hakkında en ufak bir bilgim yok ama sözde ermeni soykırımı iddialarının en sağlam savunucularındandırlar kendileri... çok fazla komplo teorisi üretmek istemiyorum ama, böyle kaliteli bir grubun, dünya çapında tanınır olmasını kullanmak isteyenler olabilir (sonuçta bu bir güç... çünkü müzik, tv ve futbol çok geniş kitleleri etkileyebilecek güçte... örnek; soykırımla ve soad'la ilgili forumları kurcalamıştım bir kaç ay önce, ve bir Türk kızının bu konuda kime inanacağını bilmediğini ifade edişini gördüm... bir yanda kendi ülkesi, diğer yanda sevdiği bir grup (bakmayın bu kadar basit göründüğüne) ayrıca bu kız, soad'a çok güvendiğini belirtmişti...)... falan filan işte... derin mevzular...
  • cc_baran • 16 Mart 2005 21:20 • #455612
    [::K.İ.L.İ.T::]üff, yeter yaa, bırakın böyle şeylerle uğraşmayı.

support music, not rumours..to keep the metal alive

kazıyın aklınıza