Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

The Mars Volta

• sdqantaris • 17 Mart 2005 00:05 • #455670
    Oh mis! Son zamanlarda çıkan en kendine has, en kaliteli avante-garde gruplardan biri. Bir diğeri de Tool idi kanımca.

Amerikalı olan grup renkli bir kadroya sahip. Ben grubu "Deloused in the Comatorium" ile tanıdım. Bunun dışında da bir kısa albüm, bir konser albümü ve yeni çıkardıkları "Frances the Mute" albümü bulunuyor grubun. Çok ahenkli ve enerjik bir yapıya sahip müzikleri.

Değişik ve kaliteli şeylerden hoşlananlar bir dinlesin. (Kim kalitesiz bir şeyden hoşlanır ki...)

web: www.themarsvolta.com
  • Ktulu • 17 Mart 2005 00:09 • #455672
    Değişik ve kaliteli şeylerden hoşlananlar bir dinlesin. (Kim kalitesiz bir şeyden hoşlanır ki...)

Tamam kaliteli için iyi, hoş, güzel açıklama yapmışsın da....

Değişik ne ya ? :D Neye göre değişik?? :)))))))))))

• sdqantaris • 17 Mart 2005 00:14 • #455673
    Hmm haklısın ama pek tanımlanabilecek bir şey olmamasından dolayı zaten kendine has ve avante-garde dedim. Sitelerine girersen realplayer şarkılar var. Fikir edinebilirsin.

Saygı, sevgi.

Onur
  • Ktulu • 17 Mart 2005 00:26 • #455676
    Saygı, sevgi.

Onur

Bana Death In Fire'ı hatırlattı :)

TOTAL WÁR IS HERE
    FACE IT WITHOUT FEAR
    AGE OF SWORD AGE OF SPEAR
    FIGHT FOR HONOR, GLORY
    DEATH IN FIRE !!!!!!

• sdqantaris • 17 Mart 2005 00:29 • #455677
    =)
  • oRnİe • 17 Mart 2005 15:39 • #455747
    enteresan bi grup.klipte aynı şekilde.vokaller fena halde sabun yutmuş gibi tiz.klibin sonunda vokalistlerini uzaktan jim morisson a benzettim hayırdır inşallah:)
  • the_distillers • 17 Mart 2005 17:01 • #455759
    manyak bi grup. adamlarin tipleri coheed and cambriadakilere çok benziyo. adamlar galiba uzaylilarla kafayi bozmuslar.