-
Ya gözlerime, kulaklarıma, beynime, algılarıma inanamıyorum!!
1-2-3 Temmuz'daki Slayer - Overkill - In Flames - DORO manyaklığından sonra bir de Dream Theater İstanbul'da !!!
Ya ne desem... ne diyim.... getirenlerden Allah razı olsun! :))
Rock The Nations'a da Cradle, Bodom, At The Gates, Opeth, Nightwish, Arch Enemy, Dimmu Borgir, Dark Tranquility, Iced Earth gelsin !!! :)))
Azdık !!! :P :DDDDDDDDDDD
-
dream theater sağlam grup ne diyim...bende gitmek isterdim konsere ama şu öss olayı var.umarım seneye mimar sinanı kazanırım ve konserlere giderim.uhuaa burda harcanıyorums.şimdi diyecekseniz yazın oluyo festival ama güzel sanatlar ünw.sınavları yazın oluyo...uhuaaaa
-
slayer geliyor ya..dream salla abi...SLAYEEERRRR....
-
allah allah alah aLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHhhhhh...
myung i mi görecem ben simdi aLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH!!!
-
gelirsen görcen :)
bizim konsere de gel bizi de gör artıkın :)
-
deliriyorum......... gelmezsem beni..... :)))
manyak yaw.!!!!
hüleaayynnnnnnn!!!
-
gidiyoruzzzzz.
-
yaw ne diyim duyunca çılgına döndüm...alllaaaaaaa..şenlik var bizim evde bu akşam..kutlayalım bari...3 temmuzda görüşmek üzere DT...:))))
-
GİDELİİİİİİİİİİİİİİM!!!!!
-
bu sene rtn olmiyacakmış çok büyük bi ihtimalle.
onun dışında evet inanılmaz bi olay D.T'nin gelmesi.. işin ilginç yanı o 3 günlük festivalin son gününe denk gelmesi..yani çok ilginç aynı güne denk gelmesi ama tabi ki de D.T duruken İn Flames'i tercih etmiycez...
ama ne bilim işte balon gibi duruyo yinede konser haberi..ya da ne bilim işte full bi ertelenme döngüsüne girebilirmiş gibime geliyo..