-
anathema_suicide veil
-
en iisi bence DEATH!!! süpper yanii ama ben en çok voice of the soul parçasını seviyorum:) enstrumantal bi parça ve süper bi parça diyorum var mı başka soru?? :P
-
??
-
Death tabii ki de..
Evet black topicinin bişeyini çıkarmışlardı şu topici açmaya üşendiler bizim topimizi mahfettiler..
Yanlız Moonspell'in Death Metal le alakası yoktur onu da söliyim :)Gothic yapıyor onlar.Death soundu hiç yok yine..
Sentenced hakkında fazla bi fikrim yok ama onlarda death yapmıyolar diye biliyordum.3 4 şarkıları vardı da bende..
-
Gothic metal kadar b*ktan bi metal türü yoktur.
-
Leprosy eyvallah o 2 grup mallığıma gelmiş biraz yazarken düzelttiğin için sağolasın.Ama herkesin dediği gibi ve başta dediğim gibi Death her zaman 1 numaradır Chuck Babada kalbimizde yaşıyacaktır sonsuza dek...
-
susun lan tırtlar düzelttik işte dilim sürşmüşş..:))
-
bi benim fikrim eksikti..:)))
bence en iyi death grubu iron maiden..puahahahaha millet o kadar saçma şeyler yazmış ki geyik yapmadan olmazdı hani..:)
bence -ki soruda "sizce" diye sorulmuş zaten- en iyi death grubu opeth ama death'in yerini unutmamak lazım..bu arada adamların Voice of the Soul adlı şarkılarının mükemmeliyetini yeni farkettiğim için kendimden utanıyorum harbiden..
-
zaten neyi tartışıyosunuzkii kendin yarattığın bir müzik türünde başkasının seni geçmesi mümkünmü..
-
Six feet under ve Unleashed