Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ya aradığım sesi buldum dolares hakında detaylı bilgi stiyorum

• nuri • 18 Mart 2005 17:18 • #455949
    bu zombiyi dolares söylüyor dime
  • feyzasal • 27 Mart 2005 18:33 • #457307
    eferin sevmeye devam et bu kadını.kanımca dünyanın en iyi kadın vokalidir.dolores ile ilgili öyle çok şey var ki.google a gir the cranberries yaz bak neler çıkıyo.ve inan bana daha çok tanıdıkça daha da hayran kalıcaksın ve amy lee ile avril de kimmiş diyeceksin.tabi ki amy yetenekli avril hırslı ve başarılılar.ama bu kadın bambaşka yaa.karşılaştırmak hata.sen onları da seversin diye yazdım bunu.
    hem ülkemizde 13-14 yaşındaki kızların rock müzik dinlemeye başlamasında büyük rolü vardı bi zamanlar.ben de o furyadandım.şimdilerde 3. çocuğunu doğurmak üzere grubun diğer elemanları (mike,noel,fergal)solo albümler yapmakta sanırım.
    inşallah 2 yıl içinde yeni albüm çıkarırlar da bi turne yapıp buralara da uğrarlar.gerçi daha önce bi kez gelmişlerdi ama hafta içi olduğu,eve uzak olduğu ve 18 altı olduğum için gidememiştim.çok üzülmüştüm bu yüzden.
    hiçbiyerde müziği bıraktıklarına ve dağıldıklarına dair bi şey okumadım.bu yüzden hala ümit etmeye devam ediyorum.
  • deprofundis • 27 Mart 2005 19:48 • #457322
    evet kendisi Dolores O'Ri(y)ordan(y koymadan dejenere türkçe diyordu da!halahala!)olup 90'lı yıllarda rock müziğin en üst gruplarından biri olan cranberries'in dinlenilesi,hatta tapılası hatun vokalidir!gerçekten de üstüne hatun vokal pek söylenemez sanırım!cranberries ve Dolores ile daha çok bilgiyi www.cranberries.comadresinden sağlıyabilirsin!

NOT:dinlendikten sonra irlanda hayranı bir insan olmamak elde değildir!
  • ner • 27 Mart 2005 22:22 • #457337
    peki nuricim, dolares hakkındaki binlerce sayfalık paper'ımı hazırlamya başladım, gönderiyorum sana.

insan biraz emek harcar sevdiği ses için, el insaf...
  • nuri • 28 Mart 2005 16:54 • #457425
    aslında b ugrup ira karşıtımı yoksa milliyetçimi yoksa savaş karşıtımı
    yoksa siyasetmi yapıyorlar ama sesi müthiş gerçi dediğim gibi aslında 11 sene önceden bilmeme rağmen sadece hatunu tanıyordum ismini bile bilmiyordum
  • deprofundis • 28 Mart 2005 17:01 • #457428
    abi yapmaları gerektiği gibi siyaset yapıyorlar!ve de savaş karşıtı olduklarından insanlar artık savaşın bitmesi gerektiğini anlatmak için siyaset yapıyorlar!

_daha fazla insan ölmesin!_
    _savaşa hayır!_

NOT:bir de toplumsal mesaj verim dedim!
  • grungeforever • 28 Mart 2005 19:16 • #457471
    Zombie klibinden sonra ira sempatizanı oldukları iddia edilmişti.IRAcı olsalar IRAcıyız derler kardaşım...Ayrıca kendileri en iyi kadın vokaldir kanaatimce.
  • gizem_cobain • 29 Mart 2005 11:04 • #457591
    dünyanın en iyi kadın vokali değil,vokallerinden biri.eğer o dünyanın en iyi kadın vokaliyse joan baez ilah!

dolores the cranberries grubunun vokalisti.grupçek irlandalılar.tuşlu çalgılar-klavye ve vokaller bu hatuna aittir.bu kadar bilgi yeter.haa bi de evli ve 2 çocuğu var
  • TurkishMetal • 29 Mart 2005 11:25 • #457593
    dying in the sun dı sanırım şarkının ismi.şiddetle tavsiye edilir.ruhunu yumuşatıyo insanın.
  • gwen_b • 31 Mart 2005 23:58 • #458195
    ayıptır sölemesi(ayıpsa söleme geyiini yapmaın iğrenç) sesim ona benzer ya da onunki bana... öyle bişi işte