-
şahsıma göre son derece azimli,alçakgönüllü,inanılmaz derecede sempatik ve yetenekli bi insandır.öyleki "eski" grubunun altında ezilmeyecek kadar.peki siz hala onu "nirvana nın davulcusu"şeklinde mi tanıyosunuz?
-
bence de çok sempatik. ve yetenekli bir ağbimiz... nirvana'da neler yaptığını biliriz. Foo Fighters'la da on yıldır güzel müzik yapıyor.
Ya Kurt Cobain bu adamı çok etkiledi, ya da bu adam Kurt Cobain'i...
-
bu dave grohl'ul probot diyine bi grubu daha var ama kötü bence..birde queens of the stone age'in bi albümünde davul çalmıştı...
abi bence asıl önemli olan herif yıllarca nirvana2da davul çaldı şimdi foo fighters'ta gitar vokal yapıyo ve ağlatıyo bence milleti...eli öpülesi bi insan olduğu kanaatindeyim...
dave grohl bi konserde şeffaf bi gatar çalıyodu...delikanlı rockçıyı transparan gitar bozar kardeşim!!!
-
haklısın:)ama yakışıyo be dave abime.bu arada şu probotu da çok duydum ama bi türlü dinleme fırsatım olmadı.içindeki metal aşkını döktüğü bi grupmuş ama..
-
vallaha ben abiyi en son nette gezerken,brian molkoyla ağız ağıza bi resimde gördüm.çok kıskandım.
-
valla bence duymasan daha iyi olur çünkü harbiden çok kötüler...motörhead'ın solisti lemi vardı bi şarkılarında...clipteki hatunlar taş ve ötesi ama yine de kurtarmamış şarkıyı...
-
ya adam nirvanadayken ezik büzük bir şeydi - iyi çalardı ona değil lafım -
böyle fazla pasif falan sonra nolduysa adam bir imaj devrimine girdi sanki daha bir irileşti felan, sonra da mtv ikonlarından oldu işte.. Kurt Cobain aslında öyle bir miras bıraktı ki, ye ye bitmez ...a koyim bushlar, silverchiarler, foo fighterslar vesaireler.. Cobain in 2-3 akorla bile gayet güzel müzik yapması aslında iyi mi oldu, kötü mü oldu düşündürüyor insanı.. çünkü sonra çıkan grupların neredeyse bir çoğu 2-3 akorla müzik yapmaya başladı, pek çoğu da nirvana gibi olamadı ya da hepsi..
-
bence foo fightersın nirvana ile en azından sözler bakımından pek bi benzerliği yok.bence gayet optimist sözleri olan bi grup foo's.imaj derseniz hakkatten evrim geçirmiş adam.iyi olmuş tabe:)
-
çok küzel pi konuya değinmişin.kutlarım seni canım.bu adamı ben de severim bilirsin.ama beni daha çok kliplerinin senaryosunu kendisinin yazıyo olması ilgilendiriyo.bilmiyorum bu konuda eğitim aldı mı.gerek yok ki sanatçı kişilik işte
-
dave grohl u nasıl bilirsiniz
bak hele sen de şimdi iyi bi konuya değinmişin.hakkaten learn to flyın
everlongun videoları şahanedir