Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

müzikle siyaset nereye ?

• X-LoMBaRDo • 23 Mart 2005 14:05 • #456715
    Müziğin bahsettiği şeyler kısıtlanamaz..!Müzik siysettende bahseder,faşistliktende....yani herşeyden!Müzik de ayrı bir dildir!Ve bir dilde şundan bahsedemezsin diye kısıtlayamazsın!
  • begum • 23 Mart 2005 16:02 • #456727
    evet doğru müzik her alanı her konuyu kapsar.ama cıvıtılmamalıdır.ben siyasi seçimlerde yapılan müzikleride hakaret olarak algılıyorum.bence müzik kavramına hakaret ediyoler.tekerleme,ya da fıkra falan adı altında yapsalar çok sağlam olur;P ayrıca seçimlerde busha tepki olarak birçok müzisyen konser verdi.bence adamlar kendi görüşlerini en sağlam yolla ifade ediyolar.bana uyar;P
  • deprofundis • 23 Mart 2005 16:20 • #456729
    bence olaya okadar karamsar bakmamak lazım.hala bu işi hakkını vererek yapan adamlar var!yapacak adamlar da herzaman olacak!rock ölmedi!sadece rockla alakası olmayan şeylere rock deniyor okadar!
  • kafa-yok • 23 Mart 2005 16:33 • #456731
    müzik sadece müziktir.
    sıkıcı politikaları ve sıkıcı siyasetçileri eğlenceli hale dönüştürür.
    müzikle hiçbir grub siyaset yapamaz.ancak siyasi seçmeni bilgilendirmek,reklam amaçlı düşünceleri iletmek gibi şeyler yapılabilinir.
    zaten siyaset gibi mcık birşeyi müzikle bağdaştırmak istemiyorum.
  • hunturk • 23 Mart 2005 17:32 • #456736
    Nejat Yavaşoğullarına dengeli siyasi düşünceleri var demek aptallıktır
  • deprofundis • 23 Mart 2005 19:52 • #456753
    abi sen ne demişsin ben pek bir kavrayamadım!nasıl müzikle hiçbir grup siyaset yapamaz!pink floyd napıyodu?ya da beatles napıyodu?ya da daha yakın zamandan örnekler verim!ratm napıyodu!u2 napıyo!coldplay napıyo?bu grupların ardı arkası kesilmez emin olabilirsin!bu işi yapan bolca türk grubu ve sanatçısı da mevcuttur ayrıca!
  • deprofundis • 23 Mart 2005 19:55 • #456754
    abi ben bir bulutsuzluk özlemi dinleyicisi olarak neden böyle düşünmenin aptallık olduğunu öğrenebilirmiyim.eğer bilmediğim birşeyler varsa hem öğrenmiş de olurum.saygılar
  • gizem_cobain • 24 Mart 2005 14:57 • #456886
    rock ölmedi!!tabii ki ölmedi..sadece pink floyd vs. efsaneydi ve öyle kalacak.makineleşmiş bi dünyada yaşıyoruz artık onlar gibi toplumsal müzik yapan gruplar,elemanlar yok denecek kadar sayılı.karamsarlık değil bu,sadece gerçekler..