Kayıtlardan sonra demoları çoğaltmak için gittiğimiz ucuz ve güzel bir kırtasiye vardı. Ankara'lılar bilir, Mithatpaşa'da "Tırnak Kırtasiye".
35 yaşlarında, orta boylu, orta enli, bıyıklı, siyah saçlı, hafif kellik başlangıcı gösteren şirin mi şirin klasik bir türk erkeği var orada :)
gide gele muhabbet başladı tabi adamla.
şarkı sözü yazıyormuş adam, muhabbeti bol, her gidişimde yeni bir şeyler okuyordu bana. ceketinin ceplerinden, gömleğinin cebinden, pantolonundan falan küçük kağıt parçaları fırlıyor herifin, her birinde farklı denemeler. uyaklara, hece ölçüsüne falan deli gibi dikkat ediyor, ankara havası tarzında klasik arabesk güncel yaşam öyküleri.
anlatıyor böyle "gelen müşteriyi izliyorum, gözlemliyorum, şimdi o fotokopi çektiriyor ya, bazen yanlış çıkıyor, acaba ödeyecek miyim bunun da parasını diye kaygılandığı anı gözlemiyorum".
adam o kaygı anını bile kaydediyor zihnine, helal olsun :))
Tırnak Kırtasiye, uğrayın bir ara. paso kapak fotokopisi çektiren, cd alan, cd kapağı alan, sticker bastıran kısa boylu küpeli standart esmer bir tip geliyormuş buraya, sizi çok seviyormuş deyin :))