-
Bir insanın sesi çok güzel olabilir,7 okav sesi de olabilir..iyi lanse edilebilir..arkasında Fazıl Say gibi bir usta da olabilir..bir insan efemine de olabilir..saygım sonsuz ama aslında çok da aman aman olmayan bir yorumun inanılmaz ifadelerle şhir efsanesi şeklinde anlatılması anlamsız geldi bana..ne yorumcular,ne sesler var.Babylon'daki performansını tamamlayamadım bile.Repertuar seçimi,davulu döve döve çalan baterist,çığlık atmaya endekslenmiş yorum anlayışı..eksisozluk ve babylon'un kendi sitesinde aman bu neymiş dedim..büyük hayalkırıklığı..pompalama..ama iyi paketleme..
-
bn henüz dinleemedm ama okuduuma(sana göre belki paketin üstündeki yazılara ) göre bu adam baya ses tonunu çok enteresan hoplatıp zıplatıomuş öyle bi ses yani en yakın zamanda albümü almayı düşünüyorum çünkü senin bu lafın bni ikileme soktu şimdi sen nesini beğenmedin
-
bu adam ,geçenlerde zagaya çıkan mıydı?
-
iyi de sen de kabul edersin ki cem adrian pek de sık rastlanamayan türde bi sese sahip,otoriteleri de şaşırtmış durumda abartmak değil mesele cidden ilginç bi durum adamdaki,takdir edilesi bi durum ha?
-
pek sık rastlanmayan mı?
he he
arkadaşlar, biraz geride biryerde cem adrian la alakalı bişiler yazıyor,
bi zahmet..
-
Cem in sesinden bir tane daha getirin bana görelim.
-
abi bu adam sembolde tarot fal1 bak1yodu
inan1lmaz fal bak1yo ama
sesi de bayaa nadir bi sesmis umar1m degerlendrirler
-
değerlendiyorlar değerleniriyorlar korkma
-
arkadaşlar yapmayın ses telleri bizim ses tellerimizden 3 kat uzunluğunda. yani bu inanılaz ve herkesde olmayan bir özellik! hiç de yabana atılmayaca bir ses bence!
-
ne o adam en ince sesi çıkarıyor birde en bası çıkarıyo.sinek taklidi yapıyo saksafon sesi çıkarıyo.ne olmuş yani ne olmuş. bu adam şovmen olup baaak ben neler yapıyorum gibi bir tarzmı yapacak.yoksa beste şarkı vs... zengin bir albümmü çıkaracak.seneler sonra akılda kalan yaaa bi adam vardı garip garip sesleri çıkartabiliyordu mu olmalı-yoksa cem adrianın bir şarkısı vardı neydi o hani.... şeklinde anılması mı önemli.şov önemli değil bence ortaya ürün koysun önce birde sonrasını düşünürüz.